Lindsay Lohan 'heeft zich bekeerd tot de islam' en verwijdert al haar Instagramposts

Lindsay Lohan haalt weer eens de headlines.

Meest gelezen

Lindsay Lohan krijgt de tongen momenteel aardig los. De actrice verwijderde gisteren alle posts van haar Instagrampagina en plaatste een Arabische tekst, Alaikum Salam – wat 'vrede zij met u' betekent – in haar bio. Velen vatten dit op als het teken dat Lindsay Lohan zich heeft bekeerd tot de islam.

Advertisement - Continue Reading Below

Bekeerd?

In 2015 werd LiLo al met de Koran gefotografeerd in New York en niet veel later droeg ze tijdens een bezoek aan Turkije een hoofddoek. Ze kreeg daarop veel kritiek in Amerika en verdedigde zichzelf daarna in de Turkse tv-show Haber Turk:

'They crucified me for it in America. They made me seem like Satan. I was a bad person for holding that Koran. I was so happy to leave [America] and go back to London after that, because I felt so unsafe in my own country. If this [Islam] is something that I want to learn, this is my own will.'

Meest gelezen

Ze liet verder weten dat de Koran 'haar spiritualiteit laat ervaren' en 'de ware zingeving laat vinden'.

Hoe zit het nou?

Toch lijkt het er op dat Lindsay Lohan niet écht islamitisch is geworden. De moeder van de actrice, Dina, en haar woordvoerder laten nu aan Gossip Cop weten dat LiLo zich niet heeft bekeerd, maar 'verschillende religies wil leren kennen'. Bovendien studeert ze momenteel Arabisch in Dubai en heeft ze uit respect voor de cultuur daar haar Instagrampagina even op non-actief gezet.

Intussen doet Lindsay Lohan ook veel vrijwilligerswerk voor Syrische vluchtelingen én schijnt ze aan een vervolg op de iconische film Mean Girls te werken.

15 dingen die je nog niet wist over Mean Girls >