Bella Hadid en The Weeknd liepen elkaar weer tegen het lijf na dié kus met Selena Gomez

En zo handelden ze dat.

Meest gelezen

Afgelopen november zetten Bella Hadid en The Weeknd een punt achter hun relatie en het is nog maar een week geleden dat de zanger en Selena Gomez zoenend op de kiek werden gezet. Wanneer je elkaar dan weer tegen het lijf loopt, kán het als exen dus aardig awkward zijn.

Gisteravond liepen Bella Hadid en The Weeknd (echte naam Abel Tesfaye) elkaar tegen het knappe lijf tijdens een memorial concert voor de overleden rapper A$AP Yams. Bella was daar met BFF Kendall Jenner (die, btw, aan de arm van haar mogelijke vriendje A$AP Rocky arriveerde) en The Weeknd gaf een verrassingsoptreden tijdens het concert.

Advertisement - Continue Reading Below

Volgens ooggetuigen stond Bella Hadid maar een paar passen van het podium waar haar ex optrad en is het niet bekend of ze elkaar die avond nog gesproken hebben. Hoewel Bella en de zanger vriendschappelijk uit elkaar gingen, lijkt het model niet echt blij te zijn met zijn nieuwe beroemde vlam en insiders claimen dan ook dat ze The Weeknd heeft gewaarschuwd voor Selena. Volgens het model zou ze haar ex alleen maar gebruiken voor publiciteit.

Een bron vertelt aan People:

'Bella and Abel's split wasn't dramatic, but of course she's hurt and pissed that he's moved on so quickly with Selena.'

Bella Hadid ontvolgde Selena Gomez vorige week meteen op Instagram, toen bekend werd dat ze met The Weeknd aan het daten was.