Doe ons ook zo'n feestje. Drake treedt op tijdens een bar mitzvah in Amsterdam

Is dit de reden dat Drake zijn concerten heeft verzet?

Meest gelezen

Eígenlijk zou Drake afgelopen weekend het dak van de Ziggo Dome eraf blazen met de kick-off van zijn Boy Meets World Tour, maar die data werden naar een week later verschoven wegens 'onvoorziene productionele tegenslagen'. Nu blijkt dat dit wellicht een kleín excuusje was om acte de présence te kunnen geven tijdens een lucratief privéfeestje in Amsterdam.

Doe ons ook zo'n bar mitzvah

Drake verraste iedereen door afgelopen zaterdag op te treden tijdens een bar mitzvah-feestje van een 13-jarige jongen in het Amstel Hotel in Amsterdam. Ook op de lijst? Jamie Foxx, Najib Amhal, Lange Frans, Sunnery James en Ryan Marciano. Kijk, zo doe je dat.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Jamie Foxx X @michaelbryannl ? It just happened. BAM.

A post shared by Lange Frans (@francolargo) on

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Schijnbaar liet Drake een stel van zijn grootste hits horen, zoals Jumpman en One Dance, en was-ie verder gezellig aan het feesten met de lucky bastards die naar de bar mitzvah mochten komen.

Maar dat was nog niet alles. Drake maakte plots ook een verrassingsoptreden tijdens Rae Sremmurs optreden in de Melkweg. Dit belooft wat voor aanstaand weekend, wanneer Drake dan eindelijk begint aan zijn langverwachte tour in de Ziggo Dome: