Donald Trump tweette ooit over Kate Middletons naaktfoto's

Dat wordt een ongemakkelijke ontmoeting straks...

Meest gelezen

Koningin Elizabeth heeft vrijdag, zoals dat hoort bij een nieuwe president, Donald Trump en zijn vrouw Melania uitgenodigd voor een bezoek aan Engeland. En Trump heeft, zo liet premier Theresa May weten, het aanbod op zijn beurt geaccepteerd.

Wanneer het staatsbezoek zal plaatsvinden is nog niet duidelijk. Maar de kans dat Trump een net zo zoete ontmoeting met Prins George gaat hebben als President Obama en Michelle vorig jaar hadden, lijkt niet heel groot.

Advertisement - Continue Reading Below

Vlak nadat het nieuws brak over het staatsbezoek, besloot website Buzzfeed de wereld er namelijk even aan te helpen herinneren dat Trump ooit een behoorlijke nasty tweet schreef over de naaktfoto's van Kate Middleton. Foto's waarvoor momenteel zes mensen terechtstaan omdat ze zouden hebben geprofiteerd van deze 'inbreuk op de privacy' van het koninklijk paar.

Maar Donald Trump vond dit in 2012 grote onzin. Wie zou er geen geld willen verdienen aan naaktfoto's van Kate, twitterde hij:

Meest gelezen

Ook in 2012, ver voor Trump in de running was voor president, vonden mensen zijn tweets al te ver gaan. De - toen nog - reality ster kreeg dan ook de wind van voren op Twitter:

Dat wordt een ongemakkelijk staatsdiner....