Mischa Barton over haar ziekenhuisopname: 'Ik was gedrogeerd.'

De mentale inzinking had een oorzaak.

Mischa Barton liet zich vorige week – de ochtend na de viering van haar eenendertigste verjaardag – vrijwillig in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles opnemen, nadat zij verward en schreeuwend over het hek van haar huis in West-Hollywood werd gesignaleerd.

Ze zou volgens buren verwarrende dingen over Ziggy Stardust, het einde van de wereld en haar moeder – die een heks zou zijn – hebben gezegd...

Advertisement - Continue Reading Below

Inmiddels is de voormalig The O.C.-actrice ontslagen uit het ziekenhuis en heeft aan People Magazine laten weten dat de mentale inzinking een gevolg was van de drug GHB, die iemand tijdens haar verjaardagsfeestje in haar drankje had gedaan:

'On the evening of the 25th, I went out with a group of friends to celebrate my birthday. While having drinks, I realised that something was not right as my behavior was becoming erratic and continued to intensify over the next several hours.'

Mischa vertelt aan het blad dankbaar te zijn voor de professionele hulp van het ziekenhuispersoneel en dat zij hoopt dat andere vrouwen een les kunnen trekken uit haar ervaring.

Lees hier meer over de vele ups and downs in het leven van Mischa Barton >