Kim Kardashians peperdure gestolen juwelen zijn omgesmolten

Kim Kardashians overvallers hebben de buit naar Antwerpen weten te smokkelen en daar laten omsmelten.

Het is inmiddels alweer vier maanden geleden dat Kim Kardashian met flink wat geweld in haar Parijse hotel werd overvallen, maar de zaak is nog lang niet voorbij. De Franse politie heeft aardig wat verdachten op het spoor, maar dat Kim Kardashian haar sieraden ter waarde van 9 miljoen euro terug zal krijgen, is nu uitgesloten.

'De sieraden zijn omgesmolten'

De Belgische krant De Standaard laat weten dat een verdachte aan de politie heeft onthuld dat de juwelen zijn omgesmolten in Antwerpen. Wel is de peperdure verlovingsring die Kanye West aan Kim Kardashian gaf nog in handen van één van de bendeleden.

Advertisement - Continue Reading Below

De Franse krant Le Monde wist de hand te leggen op het verhoor van Aomar Ait Khedache (60), één van de grote breinen achter de bende die overvallen plant op celebrities en rijke mensen.

Khedache wilde zijn bendeleden niet verraden volgens Le Monde, maar liet wel weten dat ze geen wapens hebben gebruikt en Kim Kardashian 'met zachte hand' behandeld hebben. Over de juwelen - die al veelvuldig gefotografeerd waren op de realityster - liet hij weten dat ze omgesmolten zijn:

'We hebben dat samen beslist, zodat ze niet meer herkend zouden worden. Iemand heeft zich erover ontfermd en is teruggekomen met goudstaven. Ongeveer 800 gram, goed voor 25.000 à 28.000 euro.'

Omdat niemand de welbekende verlovingsring - die een whopping 4 miljoen waard is - van Kim Kardashian durft te kopen, is-ie nog in handen van een bendelid, aldus Khedache.