Kristen Stewart tegen Donald Trump: 'Waarom was je zo geobsedeerd door mij en Robert Pattinson?'

'Four years ago I was dating this guy named Rob...'

Meest gelezen

Dat Kristen Stewart fantastischbriljantgeweldig is, wisten we natuurlijk al. Maar afgelopen weekend liet ze nog maar eens blijken hoé fantastischbriljantgeweldig ze is, door Donald Trump eens flink op z'n plaats te zetten. Ze heeft immers nog een appeltje met 'm te schillen.

Het zit zo. In 2012 waren Kristen Stewart en Robert Pattinson Hollywoods favoriete koppel, totdat Kristen een slippertje maakte met haar Snow White and the Huntsman-regisseur.

Advertisement - Continue Reading Below

Pijnlijk, vooral omdat het op de kiek werd gezet en de HELE WERELD over haar heen viel. Waaronder, geloof het of niet, Donald Trump. Jep. De president van Amerika wijdde toentertijd op 66-jarige leeftijd 11 (!) tweets aan de Kristen en Robert-saga. Serieus:

Meest gelezen

Uiteraard liet Kristen Stewart als host van SNL de kans niet voorbijgaan om het voorval aan te kaarten, en deed dat geweldig. Eerst lichtte ze de hele R-Patz/Donald Trump-vete toe, waarna ze afsloot met:

'Donald, if you didn't like me then, you'll really probably not gonna like me now, because I'm hosting SNL and I'm soooo gay dude.'

GIF

Bekijk Kristen Stewarts epische openingsmonoloog hieronder:

Enne, kijk vooral daarna ook nog even deze hilarische sketch met Twilight-knipoog: