Nicki Minaj heeft hele specifieke sms-eisen, maar Liesbeth Rasker begrijpt ze wel

'Op Twitter en op blogs zingen nu allemaal verontwaardigde reacties rond dat Nicki zich aanstelt en niet zo'n taalnazi moet zijn, maar weet je, de vrouw heeft een punt.'

Meest gelezen

Er zijn niet zo gek veel dingen die Nicki Minaj nog zou kunnen doen om haar publiek te shockeren. En voor wie nog twijfelt aan dat statement, kijk even de clip van Anaconda nog een keertje.

Maar afgelopen weekend gingen er dan toch echt wat wenkbrauwen omhoog, want Nicki blijkt nogal specifieke taalvoorkeuren tijdens 't smsen te hebben, wat gewoon best opmerkelijk is voor een artiest wier teksten steevast in lijstjes met De Meest Schunnige Lyrics verschijnen.

Advertisement - Continue Reading Below

Mocht je het voor elkaar krijgen op een sms-basis te komen met Nicki Minaj, hierbij wat tips en adviezen om dat smscontact zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meest gelezen

Op Twitter en op blogs zingen nu allemaal verontwaardigde reacties rond dat ze zich aanstelt en niet zo'n taalnazi moet zijn, maar weet je, de vrouw heeft een punt. Het ís ook heel irritant als iemand een boodschap van 8 zinnen in 8 verschillende appjes stuurt. Je telefoon blíjft dan maar gaan, hele scherm vol – gewoon enorm storend.

Of mensen die niet aanvoelen wanneer het gesprek over is en het heel ongemakkelijk maken door niet op te houden met appen. Weet je, er zijn niet veel dingen het leven waar ik het ooit mee eens dacht te zijn met Nicki Minaj, maar hiermee heeft ze me. Nicki, jij en ik, ik zie het opeens helemaal voor me. Zie je op de Whatsapp vriendin.

GIF