Raarste wat je vandaag gaat zien: Kim Kardashian maakt een salade

Op de beats van A Milli.

Meest gelezen

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Kim Kardashian te gek, maar wanneer ze bij mij voor de deur zou staan met een salade waar twee helften van 'n komkommer, een paar blaadjes en wat tomaten inzaten in plaats van aan taart, zou ik de deur hard dichtgooien. Oké niet hard. Oké, misschien ook niet dichtgooien, want hállo, het is Kim. Maar ik zou toch teleurgesteld zijn.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Blijkbaar niet als je Carine Roitfeld heet, want de creatief directeur van onze Amerikaanse Harper's BAZAAR-zus deelde zojuist een video van Kim die voor haar een 'feest'salade maakt. I kid you not.

A Milli A Milli A Milli

Kim Kardashian sloeg de handen ineen met filmmaker Caleb des Cognets voor een video, waarin ze Carine feliciteert met haar 1 miljoen volgers op Instagram. Omdat er geen ingrediënten voor een taart in huis zijn neemt Kim plaats in de keuken voor een 'celebratory salad'.

GIF
Meest gelezen

Moeilijk om te maken is Kims 'feestsalade' trouwens niet. Gewoon wat droge blaadjes in een kom mieteren, de helften van een komkommer en tomaat erin slingeren en een halve fles dressing erover heen gooien. En dan dit alles doen op de beats van Lil Waynes A Milli - waar ik me trouwens wel weer helemaal in kan vinden, want niets zo goed als keiharde rapmuziek om je na een lange werkdag nog een beetje energie te geven om een maaltijd in elkaar te draaien. Serieus, probeer het maar eens.

GIF

Afijn, de knettergekke Kim Kardashian kook-/muziekvideo zien? Snel op play:

1 million!!!!! Thank you @kimkardashian @benperreira

A post shared by Carine Roitfeld (@carineroitfeld) on