Zie hoe Angelina Jolie en haar kinderen schorpioenen en spinnen eten in Cambodja

Een tarantula als lunch? Suuuure.

Angelina Jolie en haar zes kinderen zijn momenteel op bezoek in Cambodja, waar de nieuwe film van de actrice/regisseur, First They Killed My Father, is avant-première is gegaan. De prent gaat over de misdaden van de Rode Khmer in 't land en Angelina wilde haar kroost het land waar ze haar oudste kind, Maddox, adopteerde laten zien. De actrice werd verliefd op Cambodja, toen ze er in 2000 de film Tomb Raider schoot.

Advertisement - Continue Reading Below

De 41-jarige Angelina vertelde eerder deze week:

'Ik wilde begrijpen wat de ouders van mijn zoon hebben doorgemaakt. En ik wilde hem en zijn land beter leren kennen.'

De BBC was mee op de trip en waar Angelina Jolie gisteren nog een emotioneel interview over haar scheiding van Brad Pitt aan de zender gaf, was er nu tijd voor een lolletje. Of nou ja, lolletje...

Angelina en haar kids namen een kookles. Maar in plaats van een stuk vis of vlees, maakten ze tarantula's en schorpioenen klaar. We kid you not.

Meest gelezen

Een schorpioentje prikken

Met een bloedserieus gezicht legt Angelina Jolie uit hoe belangrijk insectecten eigenlijk zijn om te overleven en zonder blikken of blozen bijt ze een spinne- en schorpioenenpoot af. Wow...

Dat de kinderen van Angie en Brad ook niet bang aangelegd zijn is duidelijk, want ook zij proeven doodleuk mee. Kijk maar:

Never a dull moment met dit gezin.