Marloes Horst en Alex Pettyfer zijn weer bij elkaar

En (mogelijk) VERLOOFD.

Meest gelezen

Yep. Ook wij hebben onder een steen gelegen. Een GROTE. Want heel stilletjes en subtiel zijn het Nederlandse model Marloes Horst en de Britse acteur Alex Pettyfer weer bij elkaar gekomen. En we hebben het volledig gemist.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Vorig jaar rond deze tijd werd bekend dat de twee na twee jaar uit elkaar waren, en dat was best verdrietig. Want hoé knap-leuk-gezellig-lief waren ze wel niet samen?!:

Meest gelezen

Begin dit jaar verschenen al de eerste artikelen online – hebben we dus HELEMAAL gemist, hállo steen – maar een week geleden bevestigden de twee ook via social media het heugelijke nieuws: ze zijn weer hartstikke samen. En hoe dat beter te vieren met een heuse Harry Potter-date. Jaloers? Wij?

Zijn Marloes en Alex zelfs verloofd?

Maar, het wordt nog beter mensen. Want Marloes Horst werd ook met een diamanten ring om dié vinger gespot. Yep. Heus. Die verlovingsgeruchten doken ook al begin dit jaar op – wederom: steen, aangenaam – en het lijkt er dus sterk op dat er ergens in de toekomst wedding bells zullen klinken voor de twee. Oh, wat een romantisch nieuws om de lente mee te beginnen.

Cant wait to be home with the family 💙💜 @alexpettyfer #frankie

A post shared by marloeshorst (@marloeshorst) on