De promdate van deze jongen wees 'm af, en dus nam-ie Kylie Jenner maar mee

Da's nog eens zoete wraak.

Meest gelezen

In Amerika is 'prom season' in volle gang. Wat betekent: de jongens mochten aan de bak met originale 'promposals' om een date te regelen. Bij Albert Ochoa van de Rio Americano High School ging dat niet echt zoals gepland, en zijn beoogde date wees 'm af. Hoe hij haar terugpakte? Door met Kylie Jenner te gaan.

Het is inmiddels bijna een cliché, want ieder jaar proberen puberjongens bekende sterren om de origineelste manieren mee te vragen naar hun prom. Zo werd dit jaar Emma Stone al met een viral filmpje gevraagd (ze kon helaas niet meer, omdat ze voor opnames in Engeland zit):

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

EN dus Kylie Jenner.

Albert Ochoa achtte zijn kansen klein, MAAR daar was de realityster dan toch plots bij zijn prom. En uiteraard werd de hele school GEK:

Kylie Jenner had haar BFF Jordyn Woods meegenomen:

Advertisement - Continue Reading Below

Het zusje van Albert Ochoa deelde trots een video van haar broertjes beroemde date. In het filmpje is te zien dat Kylie Jenner haar eigen filmcrew meehad, wat betekent dat dit alles in Keeping Up With The Kardashians te zien zal zijn óf in de spin-off show Life of Kylie, waar geruchten over gaan:

Hoe de date die Ochoa had afgewezen reageerde? Op Twitter liet Ruby weten bij een huil-lach-emoji weten:

'When the guy you rejects backup for prom is Kylie Jenner.'

Jep. #savage