'Sienna Miller en Brad Pitt zijn serieus aan het flirten'

Liefde in de lucht in Hollywood. Of gewoon wat creatieve schrijvers.

Meest gelezen

Nu hoop ik voor niemand meer dat-ie een hete nieuwe liefde vindt dan voor Brad Pitt, maar dit lijkt toch een beetje far fetched. De arme man heeft zich sinds zijn scheiding van Angelina Jolie gestort op dingen als beeldhouwen, het wanhopig sms'en van ex Jennifer Aniston en 't dragen van veel te wijde broeken, dus een nieuwe liefde zou van pas komen. Maar Sienna Miller? Denk 't niet.

Flirt erop los

Het zit zo. Sienna Miller speelt in de nieuwe film die Brad Pitt heeft geproduceerd, The Lost City of Z. De prent werd twee jaar geleden al opgenomen en toen gingen er al geruchten over de twee sterren, die Sienna meteen naar het rijk der fabelen stuurde. Zo vertelde ze in de radioshow van SiriusXM dat ze de goede man pas twee keer had ontmoet:

Advertisement - Continue Reading Below

'So this is the truth about that. Brad Pitt is producing the movie that I just wrapped, but I didn't see him. He's not been to the set.'

Het lijkt me dus stug dat nu de film uitkomt, de twee plots in een heftige romance zijn verwikkeld. Maar hé, het is Hollywood, dus alles kan. Zo vertelt een bron aan Page Six dat de twee 'druk flirtend' gespot werden in Los Angeles:

'They were heavily enjoying each other's company and they were talking to each other all night.'

Meest gelezen

Hmm... Klinkt nog niet echt als 't begin van een groots liefdesverhaal.

Wat we wel weten: tijdens een rodeloperinterview met Entertainment Weekly vertelde Sienna Miller dat ze Brad Pitt erg knap vindt. Wat iedereen op deze planeet - en wellicht ook op de maan - al wel weet: 'He was very active in his role. He's obviously a very handsome producer.'

Of hier dus een hete romance gaande is, vast niet. Maar hé, goede publiciteit voor de film is altijd meegenomen.

Katy & Ryan?

Nog een roddel die rondgaat: Katy Perry en Ryan Phillippe. En hoewel de twee een match made in heaven zouden kunnen zijn (volg beide Twitteraccounts maar eens, en je snapt waarom), vond de acteur het afgelopen weekend nodig om IN ALL CAPS duidelijk te maken dat ze GEEN STEL ZIJN:

Waarop Katy Perry weer hilarisch reageerde:

Wat Ryan Phillippe weer retweette.

Ironisch genoeg zou dit best het begin van een nieuwe celebrityromance kunnen zijn.