De unicorn frappuccino van Starbucks is een hel voor de barista's

Please don't get it!

Meest gelezen

Dacht je dat de unicorngekte over was, doet Starbucks er nog een paar dikke roze scheppen bovenop. De koffieleverancier komt met een limited edition unicorn frappuccino; een frappuccino gemaakt van roze poeder gemengd in een crème-achtige substantie met mangosiroop. Daarbovenop komt een extra topping van lichtzure blauwe poeder. Wat?!

Let wel, we schreven limited. Want de frappuccino is vanaf 19 april t/m 23 april alleen in Amerika, Canada of Mexico te verkrijgen.

Advertisement - Continue Reading Below

Goed, dit maakt het drankje nog begeerlijker en ontzettend Instagramwaardig.

Meest gelezen

Iedereen blij. Fout! Starbucks-medewerkers krijgen nu al een unicorn van al die frappuccino's die zij de koffiehipsters voorschotelen. En dat steken ze niet onder stoelen of banken.

Barista Braden Burson postte afgelopen woensdag zelfs een twee (!) minuten durende video om zijn onvrede te uiten. Hij legt eerst uit hoe immens populair het drankje is om daarna te gillen: 'Please dont get it!' Hij vervolgt zijn rant door uit te leggen dat hij in zijn hele leven nog nooit zoveel frappuccino's heeft moeten maken: 'My hands are completely sticky. I have unicorn crap all in my hair and on my nose. I have never been so stressed out in my entire life.'

Starbucks-medewerkers in Nederland hoeven zich (vooralsnog) geen zorgen te maken. Stiekem hopen wij dat hier binnenkort verandering in komt, want: unicorn frappuccino.