De Liars komen in deze nieuwe PLL-trailer oog in oog te staan met A.D.

Het (gossip)nieuws dat je deze ochtend éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt vandaag zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

PLL-fans, we komen steeds dichterbij 't ontdekken van de identiteit van A.D./Uber A. In een nieuwe Portugese(??) trailer zien we allerlei nieuwe beelden van de laatste afleveringen langskomen, waaronder Hanna die oog in oog met de kwelgeest komt te staan. Nog 9 afleveringen te gaan mensen, nog 9:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Meer groot kijknieuws: Disney heeft eindelijk de releasedatum van de tweede Frozen-film bekendgemaakt. Jawel, de grootste Disney-filmhit aller tijden krijgt een vervolg, maar je moet er wel wat geduld voor hebben. Op 27 november 2019 kunnen we weer schaamteloos van Olaf, Anna en Elsa gaan genieten.


Kim Kardashian is intussen met zus Kourtney en haar vriendinnen op vakantie in Mexico, en daar lijken ze de tijd van hun leven te hebben. Kim houdt haar Twittervolgers op de hoogte van hun avonturen, en ja, die zijn best TMI:

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

En Kim reageert ook nog even op alle ophef over haar lichaam:

Advertisement - Continue Reading Below

Amen.


Over vriendschappen gesproken, Brie Larson onthult in een nieuw interview met Vanity Fair dat ze een appgroep heeft met Emma Stone en Jennifer Lawrence. Jaloers? Wij?? Brie laat weten dat ze het vorig jaar tijdens award season erg moeilijk had tijdens het promoten van haar zware film Room - waarvoor ze toen een Oscar won - en dat de twee haar er doorheen wisten te slepen:

'That saved my life. I was able to talk with them about everything that was going on in my life, and it was with people who had been through it before and are also hilarious. That support and acceptance was everything. I was home-schooled, so I didn't have friends that had the same interests as me, and I found it to be absolutely incredible.'


Vandaag is een heugelijke dag, want Channing Tatum is jarig. Zijn vrouw, Jenna, was eergisteren bij The Ellen DeGeneres Show en vertelde daar hoe hij haar jaren geleden overhaalde om op een date te gaan. Spoiler: er waren Uggs, een sombrero en ondergoed bij betrokken...Over hete mannen gesproken, Tom Hardy bewees deze week dat hij in 't echte leven ook een flinke bad-ass is. De acteur spotte een dief en rende er als een ware Hollywood-held achteraan, wist 'm te pakken en vertelde later volgens ooggetuigen iets heerlijk Brits als: 'I caught the cock'. Wordt het veel beter dan Tom Hardy? Nope.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Het wordt ook niet veel beter dan Beyoncé, want de zangeres heeft gisteren een 'Formation Scholars'-programma gelanceerd, waarmee ze jonge vrouwen naar school wil sturen.

Meest gelezen

Ze heeft dan ook wat uit te geven, want Bey en Jay Z hebben zojuist een whopping 159 miljoen dollar(!) neergelegd voor een nieuw huis in Bel-Air. Wat je dan krijgt? Nou, dit. Een villa met 8 slaapkamers, 11 badkamers, een opnamestudio, kogelvrije ramen en een garage waar 15 auto's in kunnen.


Intussen bewijzen ook Blake Lively en Ryan Reynolds nog maar eens dat ze #couplegoals zijn, door gisteravond samen op de rode loper van Time's 100 Gala te verschijnen. Om je even jaloers te maken: