Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander op Koningsdag 2017

Koning Willem-Alexander is 50!

Meest gelezen

Speciaal voor Koningsdag én de 50ste verjaardag van Koning Willem-Alexander komt het Koninklijk Huis met een heus Instagramaccount. En daarop postten ze zojuist de eerste foto van de Oranjes, die met de trein(!) opweg zijn naar Tilburg:

Advertisement - Continue Reading Below

De outfit van Koningin Máxima is nog niet echt goed te zien, maar het is zojuist bekend geworden dat ze met de traditie breekt en niet voor het Belgische Natan, maar voor Jan Taminiau is gegaan.

Meest gelezen

De Nedelandse ontwerper - die uit Brabant komt - maakte voor een nieuwe expo in het Tilburgse textielmuseum een koningslaken voor Koning Willem-Alexander. Vrijdag kun je 'm bewonderen in het museum en als de tentoonstelling is afgelopen wordt-ie geschonken aan de Koning. Máxima draagt vaker iets van de hand van Taminiau en dit is dus een mooie knipoog naar zowel Brabant als de expo.

De afgelopen vijf jaar verschijnt Máxima tijdens Koningsdag in een creatie van het Belgische Natan. Wel droeg ze tijdens de inauguratie van Koning Willem-Alexander een prachtige creatie van Taminiau:

Interview met Koning Willem-Alexander

Intussen deed Koning Willem-Alexander gisteravond het onmogelijke en stemde met zijn interview met Wilfried de Jong Twitter massaal positief. De Koning sprak openhartig over de dood van zijn broer Friso, de depressies van zijn vader en zijn jeugd.

Dit droeg Koningin Máxima de afgelopen jaren tijdens Koningsdag en Koninginnedag >

8 dingen die je nog niet wist over Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima >

10 hoogtepunten van Jan Taminiau >