5 things to make your day: on Wednesdays we...

Van niezende panda's (grapje natuurlijk) tot modemissers, en van nieuwe Hollandse hotspots tot bizarre/grappige/positieve nieuwtjes van de dag.

Meest gelezen

1. On Wednesdays we ride pink. Hoe leuk is deze roze scooter van het Berlijnse bedrijf Unu? Naast dat je de blits maakt met deze ride, is-ie ook nog eens goed voor het milieu. In de elektrische scooter zit namelijk een draagbare BOSCH-batterij die je in ieder stopcontact kunt opladen, ook binnen. Check voor verkrijgbaarheid unumotors.com.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Harry Styles heeft een nieuw nummer gelanceerd. Wederom een knaller van een track, die je op repeat kunt zetten. Sweet Creature heet Styles' nieuwe nummer, afkomstig van zijn eerste soloalbum genaamd Harry Styles – dat op 12 mei uitkomt. Oh, en wist je al dat de zanger naar Nederland komt? Luister hieronder snel naar Sweet Creature en check hier alle tourdata Styles.

Meest gelezen

3. Gsus doet badpakken. Primeurtje! Het Nederlandse label lanceert deze zomer voor het eerst een limited edition-collectie swimwear. Onze favoriet is deze knapperd bezaaid met flamingo's. Je scoort 'm voor € 69,99 via g-sus.com.

4. Scoop! L'Oréal Paris lanceert met Balmain Paris een limited capsulecollectie lipsticks eind dit jaar. Veel meer is er nog niet bekend over de beautylijn, die ontworpen is door Olivier Rousteing, maar dit belooft natuurlijk een knallende collectie te worden. Benieuwd wanneer de Kardashian-zussen met de lipsticks gespot gaan worden…

5. Beth Ditto komt naar Nederland. Het is even stil geweest rondom de excentrieke ex-frontvrouw van (The) Gossip. Maar deze zomer komt Ditto met een nieuw soloalbum genaamd Fake Sugar. Het startschot van haar tour geeft Ditto met de nieuwe single Fire – die BBC Radio 1 bombardeerde tot Hottest Record in the World. En ze komt dus naar Nederland, op zaterdag 14 oktober in poptempel Paradiso om precies te zijn. Kaarten gaan deze vrijdag in de verkoop via paradiso.nl.

12 dingen die je niet wist over het nieuwe soloalbum van Harry Styles >