Drake zou meer gedaan hebben in Amsterdam dan alleen maar misselijk worden van wiet

Het (gossip)nieuws dat je deze ochtend éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt vandaag zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Wordt Drake vader?! Volgens TMZ zou de rapper Sophie Brussaux - een model en voormalig pornoactrice - afgelopen januari in Amsterdam bezwangerd hebben. Nu denk je misschien dat het om een belachelijke roddel gaat, maar niets is minder waar. Drake's team heeft namelijk gereageerd op het gerucht, en ze ontkennen niet (!) dat de mogelijkheid er is. Ze laten in een verklaring weten:

Advertisement - Continue Reading Below

'De vrouw heeft een zeer twijfelachtige achtergrond. Ze heeft toegegeven dat ze meerdere relaties had en ze zou de Verenigde Staten niet meer in mogen. Ze is een van de vele vrouwen die beweren zwanger te zijn van hem. Als het kind echt van Drake blijkt te zijn, wat hij niet verwacht, doet hij wat het beste is voor het kind.'

Hmm... Drake heeft dus duidelijk meer gedaan in Amsterdam dan alleen maar kotsmisselijk worden van wiet.

Meest gelezen

Over wiet gesproken, Miley Cyrus lanceert met kersverse muziek. Ze vertelt in een nieuw interview met Billboard dat ze met een 'breezy love song' komt over verloofde Liam Hemsworth, genaamd Malibu (een verwijzing naar hun gezamelijke liefdesstulpje). Ze is openhartig over haar breuk van de acteur en hoe ze weer verliefd op elkaar werden:

'I needed to change so much and changing with someone else not changing like that is too hard. Suddenly you're like, 'I don't recognize you anymore.' We had to refall for each other.'


Kim Kardashian komt ook met nieuw materiaal, in de vorm van een realityshow. Kim K's nieuwe project heet Glam Masters en gaat over beautybloggers die het tegen elkaar opnemen voor een high profile baan in de beautywereld.

Kim Kardashian teasde de show gisteren op Instagram:


Cara Delevingne wil juist af van die perfecte beautystandaarden en postte gisteren op Instagram een betoog voor natuurlijkere looks, na aanleiding van haar afgeschoren lokken:


We blijven nog even bij Instagram, want na Ryan Reynolds en Blake Lively werd ook Selena Gomez voor de camera van het befaamde account Humans of New York gezet. In een openhartig bijschrift vertelt de actrice dat ze niets liever zou willen dan niet meer beroemd zijn:


Gisteren was het groot nieuws: Justin Bieber en actrice Hailee Steinfeld zouden een kersvers koppel zijn, ondanks dat Hailee nog een vriendje had (jep, raar verhaal). De actrice schept nu zelf duidelijkheid en laat aan TMZ weten dat ze 'slechts vrienden zijn'. Zo, is dat ook weer de wereld uit.