5 dingen die je dag gaan maken

Wat hebben Harry Styles, streetwearlabel Supreme en de eerste pizzarun ever met elkaar gemeen? Jij (en wij) worden er blij van. Beloofd.

Meest gelezen

1. Er kom een Harry Styles-docu. Harry Styles achter de schermen in Jamaica en bij Abbey Road. Apple heeft het allemaal voor je vastgelegd. Maandag 15 mei maakt de docu haar primeur op Apple Music – genaamd Harry Styles: Behind the album – en geeft een diepgaande blik in het maken van zijn debuutalbum als soloartiest, samen met een exclusief interview en livebeelden. Bekijk hier de trailer:

Advertisement - Continue Reading Below

2. Let self-love rule! Monki lanceert een nieuwe capsulecollectie met illustrator Camilla Engström. Onderwerpen als onzekerheid en self-love staan centraal in de collectie. Haar illustraties zijn te zien op vier T-shirts met daarop slogans als 'Stay zen', 'Do it', 'Speak up' en 'Love it'. Check hier de volledige collectie.

Meest gelezen

3. Streetwearlabel Supreme gaat een tweede winkel openen. In Brooklyn, New York om precies te zijn. Via het Instagram-account van @supreme__hustle werd het nieuws naar buiten gebracht. Supreme zelf heeft nog niets bevestigd, maar ook bronnen bij een New Yorkse makelaardij laten weten dat het label een oogje heeft op een pand aan Grand Street in de hippe wijk Williamsburg.

4. Lilac for spring. Topshop stuurde vandaag een nieuwsbrief uit, bomvol lila items. Deze top met ruffels aan de mouwen staat met stip op nummer één op onze wishlist.

5. Rennen én pizza eten in het Amsterdamse bos. Yes. De ingrediënten voor Europa's eerste pizzarun bestaan uit meer dan 20 verschillende pizza's, een 5 kilometer hardloopparcours, een gigantische oven, meer dan 4000 hardloopschoenen en 1 grandioos healthy pizza walhalla om je overwinning te vieren. Zet 8 juli vast in je agenda dan vindt de eerste Amsterdam Pizzarun plaats in het Amsterdamse bos.