5 dingen die je dag gaan maken

Het mode- en muzieknieuws was nog nooit zó lekker.

Meest gelezen

1. Wrangler lanceert vandaag een wel heel speciale collectie. Wrangler is samen met kunstenaar Peter Max de archieven ingedoken. In de jaren '70 heeft Max al eens een collectie voor het label ontworpen, en deze archive pieces hebben hem geïnspireerd voor deze nieuwe, kleurrijke collectie. Onder andere verkrijgbaar bij Droog (Amsterdam), Colette (Parijs) en Corso Como (Milaan) – zeer exclusief dus. Op naar de hoofdstad voor de leukste jeans in town.

Advertisement - Continue Reading Below

2. The Rolling Stones komen naar Nederland! Mick Jagger en consorten gaan weer op tournee, de No Filter Tour, en doen later dit jaar ook Nederland aan. De kaartverkoop voor het concert op zaterdag 30 september in de Amsterdam ArenA start morgen. Stones-fans: dat wordt F5-en geblazen.

Meest gelezen

3. Luxeconcern LVMH gaat een e-commerce site opzetten. LVMH heeft eindelijk officieel bevestigd een multi-brand webshop te lanceren, volgende maand al. In juni zal '24 Sevres' de lucht in gaan, vol luxe merken uit eigen stal – onder andere Louis Vuitton, Givenchy, Céline, Fendi – maar ook andere labels als Prada, Gucci en Valentino. Mode, beauty én reiswaar van merken die niet veel online te vinden zijn hier in Nederland. Wij slaan vast aan het sparen.

4. Justin Biebers dance crew komt naar Nederland. Herinner je je Biebers clip Sorry nog? Juist, die met choreograaf Parris Goebel en haar The Royal Family die hun beste dance mooves showden. Nou deze dame komt met haar crew naar Nederland. Deze zaterdag, om precies te zijn. Tickets voor de exclusieve show bij KAF ACADEMIE, mét een exclusieve masterclass scoor je hier.

5. Adidas lanceert sneakers van de hand van Raf Simons. Niet voor het eerst, maar we worden toch weer blij van deze stappers van Raf. De gelimiteerde Stan Smiths – met een pittig prijskaartje, dat dan weer wel – zijn nu verkrijgbaar via adidas.com.