Justin Bieber: 'Ik wil zo snel mogelijk gaan trouwen'

Het (gossip-)nieuws dat je deze ochtend éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Wie wil zich melden? Justin Bieber laat in een schattig interview met Make-a-Wish-patiënten weten dat hij liever gisteren dan vandaag een vriendin wil vinden en zo snel mogelijk in het huwelijksbootje wil stappen:

'I honestly want to find a girlfriend. I seriously want a girlfriend. Dead serious. I want to get married! Not right now, but, like, soon.'

Advertisement - Continue Reading Below

Och, Justin:

Meest gelezen

Revenge-tegenspelers Emily VanCamp en Josh Bowman stappen binnenkort écht in huwelijksbootje. Josh ging vorige week voor zijn longtime girlfriend op één knie en nu onthult Emily tijdens FOX Upfronts hoe dat in z'n werk ging:

'We got engaged and then two hours later they called to say our show's picked up - and it was my birthday. It was like a triple celebration. It was really beautiful. It was crazy. I haven't slept in days, so I can't be held accountable for anything that I say!'

❤️

A post shared by Emily VanCamp (@emilyvancamp) on


Minder gezellig liefdesnieuws voor Amy Schumer, want de woordvoerder van de actrice laat aan US Magazine weten dat zij en vriendlief Ben Hanisch na iets meer dan een jaar daten uit elkaar zijn:

Advertisement - Continue Reading Below

'Amy and Ben have ended their relationship after thoughtful consideration and remain friends.'

In november schreef Ben nog dit lieve bericht op Instagram:


Ook liefdesverdriet voor Mark Ronson en Josephine de La Baume. De twee gaan na meer dan vijf jaar samen scheiden. Waarmee ook meteen een einde komt aan één van de meest modische stellen op de rode loper. Dammit.

Advertisement - Continue Reading Below

Harry Styles had het maandagavond lastig op de bank bij mede-Brit James Corden. Hij was samen met Aaron Taylor-Johnson - ook Brits, hoe gezellig - te gast bij de Late Late Show, en daar onthulde de acteur dat-ie zijn kippen naar de Kardashians heeft vernoemd. Zodra de naam van Harry's ex Kendall voorbijkomt, schrikt Harry op en neemt-ie snel een veelbetekenende slok van zijn thee:

Meest gelezen

Fans kunnen zich trouwens op gaan maken voor de volgende Carpool Karaoke, waarin Harry schittert. Dat wordt genieten.


Ook betrapt op een nieuwe Carpool Karaoke: Katy Perry. Een fan spotte Katy in de inmiddels befaamde auto met James Corden en schoot er meteen even een video van:

Only in LA #katyperry #carpoolkaraoke

A post shared by Darren (@nycdarren_) on


Katy Perry was ook te gast bij The Ellen DeGeneres Show om haar nieuwe single te promoten en ook dáár werd het even ongemakkelijk toen het over beroemde exen ging. Tijdens een spelletje 'Will You Perry Me', moest Katy kiezen tussen beroemde mannen met wie ze wel iets zou willen hebben.

Toen Ellen het spelletje uitlegde, vroeg Katy Perry 'Do I have to get married, AGAIN?', waarop Ellen reageerde met 'You were not married!'. Katy moest haar vervolgens aan haar huwelijk met Russell Brand herinneren: 'I was, when I was 25. It's been a long time, honey. No wrinkles, no lines! What a time to be alive. His name was Russell Brand.'

Oeps.


Nog een andere ongemakkelijke video: Donald Trump blijkt Elle Woods uit Legally Blonde in zijn speeches na te apen. Net nu je dacht dat het niet gekker kon...


Kylie Jenner heeft intussen de tweede trailer voor haar eigen realityshow, Life of Kylie, gelanceerd en daarin onthult ze hoe moeilijk het is om altijd maar een bepaald imago omhoog te moeten houden. In juli moet daar een einde aan komen, want in haar eigen show wil ze haar 'echte' zelf laten zien. We zijn benieuwd.


Zac Efron heeft een enge, nieuwe rol te pakken en gaat een van de meest beruchte seriemoordenaars ter wereld, Ted Bundy, spelen in Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile.

De film wordt geregisseerd door Joe Berlinger en het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Bundy's vriendin Elizabeth Kloepfer, die hem jarenlang verdedigde en alle claims ontkende, maar 'm uiteindelijk toch aangaf bij de politie. Pas toen Ted Bundy's executie steeds dichterbij kwam, begon de seriemoordenaar zijn daden op te biechten en bleken ze nog gruwelijker en grootschaliger dan iedereen al dacht. Zac en het team beginnen in oktober met filmen.