De nieuwe Carpool Karaoke met Harry Styles is er

En het is zo grappig dat je moet huilen, in a cool way natuurlijk.

Meest gelezen

We hebben er een hele week geanticipeerd op zitten wachten, maar hier is-ie dan: de nieuwe Carpool Karaoke met Harry Styles! En wat is-ie goed, waarschijnlijk een van James Cordens beste samenwerkingen tot nu toe. Harry maakt zijn rol als hartenbreker helemaal waar: hij laat zijn gevoelige kant zien tijdens Sign of the Times en Sweet Creatures (het favoriete nummer van zijn moeder), en met Kiwi laat hij zijn innerlijke rocker los.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Daarnaast brengt Harry ook nog twee te gekke covers: Hey Ya van Outkast en zijn favoriete karaokeduet Endless Love van Lionel Richie en Diana Ross. Maar de écht magie zit tussen de nummers, als James en Harry een fashion-off houden en de zanger bewijst dat hij werkelijk alle shirts er goed kan laten uitzien.

Meest gelezen

Daarna overtuigt James Harry om twee iconische scènes uit Notting Hill en Titanic na te spelen. Hij laat Styles de vrouwelijke hoofdrollen vertolken waarop die jammert 'Waarom ben ik altijd Julia Roberts? In iedereens romantische komedie, ben ik altijd Julia Roberts.' Maar natuurlijk slaagt Harry erin om de rollen van Kate Winslet en Julia Roberts uitstekend te vertolken.

GIF
'Jack, I want you to draw me like one of your French girls...'

De hele dertien minuten zijn hilarisch – zo goed zelfs dat de originele Carpool Karaoke-gast Justin Bieber zijn eer betuigt op Instagram.

Hier is-ie: kijk en geniet!

Bron: Elle