Britney Spears heeft een #tbt-playlist met haar favoriete jarentachtignummers gemaakt

En vier andere dingen waar we vandaag bij van worden.

Meest gelezen

1. Britney Spears made our day! De Princess of Pop heeft haar favoriete nummers uit de jaren tachtig in een playlist gedeeld – via Tidal, dat dan weer wel. Maar dat mag de pret niet drukken; van Paula Abdul tot Salt-n-Pepa en van Duran Duran tot Michael Jackson. Swingen geblazen! Check hier de volledige playlist en luister als opwarmertje hieronder naar Total Eclipse of the Heart van Bonnie Tyler:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

2. Elle Fanning is een high-fashion Batgirl. Elle Fanning introduceert in Cannes de 'Batgirl pose' op haar Instagram-account. #dressgoals

The Grace Kelly bat comes out at night 🦇🦇🦇🦇 @philosphyofficial

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

3. Chanel couture om op te eten. Nou, bijna dan. In januari showde Karl Lagerfeld de Chanel Haute Couture-lentecollectie in een huis van glas. The Cut heeft daar een suikerzoete interpretatie van gemaakt en online geslingerd: een mintgroene jurk bezaaid met kristallen als ijsje. Het water loopt ervan in je mond...

4. Een kijkje backstage bij Kendall Jenner. Het model is wederom het gezicht van La Perla, dit keer voor de pre-fall collectie van het label. Naast de prachtige campagnebeelden, zijn er ook backstage kiekjes geschoten, waarvan wij er ééntje exclusief met je mogen deden. Summer vibes gegarandeerd.

5. Cat Carpenters lanceert de hagelnieuwe track Ready For The Weekend. Als je hiervan niet in de stemming komt voor het weekend, dan weet ik het ook niet meer. Luister hieronder snel naar de jongste single van het Amsterdamse dj-duo. Op repeat:

Dit zijn de lekkerste culinaire weekendtips op rij in de hoofdstad >