5 dingen die je dag gaan maken

Deze week kan nu al niet meer stuk!

Meest gelezen

1. Zon, zon en nog eens zon. Met stip op de eerste plaats staat het weerbericht van deze week: elke dag stijgt het kwik boven de twintig graden. Plus: donderdag is het Hemelvaartsdag (vrij!) en veel mensen plakken daar een vrije vrijdag aan vast, en kunnen dus vier dagen op rij in de zon zitten, liggen of staan. Afijn: laat die zomer maar komen.

2. Limited edition sunnies. Vanaf vandaag – goede timing! – verkrijgbaar: de full lens frames 'Ralf' en 'Roland' van Ace & Tate. Geïnspireerd door jarentachtigbrillen en uitermate geschikt om de zonnestralen uit je ogen te houden, of de hele nacht door te feesten. Verkrijgbaar via aceandtate.com.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Muzikale primeur! Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, heeft een nieuw nummer en wij mogen je als allereerste de videoclip van de track laten zien. From The Mire heet de upbeat track, waar je geheid de nodige summer vibes van krijgt. Bekijk de clip hieronder, en check suethenight.com voor alle tourdata van de voormalige DWDD-huisband – die ook op veel Nederlandse festivals zal spelen.

Meest gelezen

4. Unieke stappers. Dit weer vraagt om blote voeten – sandalen mogen ook. En laat warenhuis Hudson's Bay nu de handen ineen hebben geslagen met schoenenlabel Teva voor een collectie limited edition zomerschoeisel. De collectie bestaat uit twee paar iconische Teva-sandalen, met het bekende streeppatroon van Hudson's Bay op de bandjes. Je scoort de gelimiteerde collectie via thebay.com of teva-eu.com en betaalt € 60 voor een paar.

5. Kijkvoer van Dior met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. De actrice was al het gezicht van de herfstcampagne van het modehuis, en schittert nu ook in de bijbehorende campagnefilm. Le Fille. Le Sac. heet het filmpje, geschoten en zwart-wit, en is de perfecte afsluiter van de lijst vandaag. Hup, op play ermee.

Jennifer Lawrence is goudeerlijk over wat ze allemaal doet voor haar lichaam >