Oe-la-la, Bella Hadid en Lewis Hamilton zijn close in Monaco

Vergeet Leonardo DiCaprio. Bella Hadid heeft het nu wel errug gezellig met Lewis Hamilton.

Meest gelezen

'Slechts' vrienden of is er toch meer aan de hand? Bella Hadid leeft momenteel haar beste leven in Europa en besloot vanuit Cannes door te reizen naar Monaco voor de Grand Prix. Niet omdat ze zo van Formule 1 houdt, maar omdat Lewis Hamilton haar oog lijkt te hebben gevangen.

Bella en Lewis?

Het 20-jarige model en de 32-jarige Formule 1-ster waren volgens insiders al behoorlijk close tijdens het amfAR Gala - juist, daar waar die geruchten over Bella en Leonardo DiCaprio ook begonnen - en de coureur zou het model daarna hebben uitgenodigd voor een paar zonovergoten dagen op een luxe jacht.

Advertisement - Continue Reading Below

Zo gezegd zo gedaan en dus werd Bella Hadid gisteren - in stringbikini - al dartelend op het jacht en in het water met de Brit gespot:

Meest gelezen

Ook was Bella bij de Grand Prix aanwezig, met goede vriendin Winnie Harlow.

🏁🌺

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Cheerleaders 🏁🏎❤️

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Daarnaast postte Lewis Hamilton een idyllische foto van zichzelf op het jacht. Maar wel sans Bella... Wat geruchten alleen maar meer aanwakkert, want waarom zou je geen kiekje samen posten als je 'slechts vrienden' bent.

Afijn, de tijd zal leren of deze twee binnenkort net zo verliefd op de rode loper staan als Bella's ex The Weeknd en Selena Gomez.