Kim Kardashian heeft sinds dát Snapchat-incident niet meer met Taylor Swift gesproken

Het nieuws dat je deze ochtend éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Vorig jaar had iedereen (IEDEREEN!) het erover hoe Kim Kardashian Taylor Swift ontmaskerde via Snapchat, nadat de zangeres beweerde dat Kanye West haar geen toestemming had gevraagd om haar te noemen in zijn nummer Famous. Dat bleek onzin en Kim nam het heft in eigen hand en leverde het bewijs dat Taylor weer eens onterecht in de slachtofferrol kroop.

Advertisement - Continue Reading Below

Hoewel Kim en Taylor hiervoor op goede voet met elkaar stonden, laat de realityster nu weten dat ze niet meer met de zangeres heeft gesproken sinds het incident. In de talkshow Watch What Happens Live with Andy Cohen - waar Kim ook openhartig sprak over de breuk van Kylie Jenner en Tyga - vertelt ze dat ze geen contact meer hebben en ze maakte ook nog even een *savage* opmerking over 't feit dat Kendall nooit in Taylors squad zat:

Meest gelezen

Zo. Da's duidelijk.

Verder was Kim ook openhartig over haar huwelijk met Kris Humphries en Kendall Jenners veelbesproken Pepsi-reclame:

Advertisement - Continue Reading Below


Prins William gaf voor zijn nieuwe Heads Together-campagne - waarmee hij samen met vrouw Kate en broer Harry aandacht wil vragen voor mentale gezondheid - een verrassend openhartig interview aan het Britse GQ Magazine.

In het tijdschrift praat hij voor het eerst uitgebreid over de dood van zijn moeder Diana in 1997 en hoe erg hij daarmee geworsteld heeft en nog steeds meer worstelt:

'I would like to have had her advice. I would love her to have met Catherine and to have seen the children grow up. It makes me sad that she won't, that they will never know her. [...] I am in a better place about it than I have been for a long time, where I can talk about her more openly, talk about her more honestly, and I can remember her better, and publicly talk about her better.'

Advertisement - Continue Reading Below

Ook ging hij voor het interview op de foto met zijn gezin:

Meest gelezen


Intussen heeft Williams stiefmoeder Camilla Parker-Bowles óók een opmerkelijk openhartig interview gegeven aan de Mail on Sunday, waarin ze vertelt hoe lastig het was toen haar affaire met Prins Charles uitlekte in de beginjaren van hun relatie na hun scheidingen:

'I couldn't really go anywhere. It was horrid. It was a deeply unpleasant time and I wouldn't want to put my worst enemy through it.'


Voor Rooney Mara en Joaquin Phoenix gaat het gelukkig wel van een leien dakje, want het kersverse celebritykoppel maakte tijdens de laatste dag van het Cannes Film Festival hun debuut als stel. Och:


Het zijn spannende tijden voor George en Amal Clooney want hun tweeling kan ieder moment geboren worden. De acteur moest zelfs dit weekend een ceremonie van een humanitaire instelling waarvan hij juryvoorzitter is overslaan, omdat hij een dezer dagen voor het eerst vader kan worden. We houden het uiteraard voor je in de smiezen.


The Black Eyed Peas liggen intussen onder vuur, omdat ze hun oud-lid Fergie door het slijk lijken te halen. De zangeres werkt momenteel aan een solo-album en maakt dus geen deel uit van het nieuwe project van de groep. En blijkbaar is daar wat bad blood door ontstaan... De groep postte namelijk dit op Twitter:

Advertisement - Continue Reading Below

Fans waren op z'n zachts gezegd niet blij met de petty uithaal en nemen het nu massaal voor Fergie op:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen


Jaden Smith krijgt ook aardig wat kritiek over zich heen, nadat hij een bizarre rant op Twitter plaatste over het Four Seasons-hotel in Toronto, dat zijn pannenkoeken zou hebben 'gespiked' met kaas. Ehh...

Advertisement - Continue Reading Below

Beetje dom, aangezien de ingrediënten van de pannenkoek gewoon op de menukaart stonden...

Alles verder wel oké Jaden?


Over een paar weken moeten we toch echt definitief afscheid gaan nemen van Pretty Little Liars, en om je alvast voor te bereiden op dat treurige feit, deelt Entertainment Weekly een exclusieve foto van de laatste aflevering van de serie. Spoiler: iedereen is nog alive and kicking:


Lekkere afsluiter: de makers van Riverdale hebben alle deleted scenes van seizoen 1 online gezet. Genieten: