Voor wie 't gemist heeft: hier werden wij blij van vandaag

Om je te vermaken voor het slapen gaan.

Meest gelezen

1. H&M Beauty lanceert nieuwe nagellakken en de namen zijn geweldig. Wat dacht je van: 'You Say Tomato', 'Bright Drop The Mic', 'Electric Boogaloo' en 'Toprock'? En dan voor op je nagels. Je scoort een potje nagellak voor slechts € 4,99.

Advertisement - Continue Reading Below

2. The Drums zijn back. De New Yorkse band van frontman Jonny Pierce komt op 16 juni met een nieuw, langverwacht album genaamd Abysmal Thoughts. Vandaag lanceerden ze een nummer van de langspeler: Head of the Horse. Luister hieronder naar de op-en-top The Drums-track:

Meest gelezen

3. Hema beauty introduceert 100% vegan make-upkwasten. Er zijn vanaf nu maar liefst 22 verschillende kwasten in het assortiment te vinden. Van een exclusieve Kabuki-brush tot een speciale contouringkwast – allemaal 100% vegan. Hoera.

4. Alexa Chung heeft haar debuutcollectie gelanceerd! En dat wordt – naast de hebberigmakende collectie zelf natuurlijk, die eindelijk in de winkelschappen ligt – gevierd met een speciale videoclip. Mytheresa.com lanceert het filmische werkje dat geschreven en geregisseerd is door de Britse muzikant Mike Skinner. Press play:

5. Deze Dolce & Gabbana slingback pumps. Gebloemd. Nieuw in de online winkelschappen. Op de wishlist. Hebben. Sweet dreams. (Pssst… Je scoort ze via net-a-porter.com à € 595.)