Fijn: weer vijf dingen die je dag maken

Leuk nieuws heb je immers nooit genoeg.

Meest gelezen

1. Ben je net weer door de regen naar huis gefietst en door en door nat? Dan moet je echt een regenjas van Rains aanschaffen. De halve redactie van ELLE loopt er al mee. Ook de collectie van deze zomer is weer prachtig.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Koop daar vooral deze sprankelende Dr. Martens bij. Want hallo? Hoe leuk zijn deze metallic laarsjes? Wij werden er heel blij van. Niet alleen de schoenen zijn top, ook de tas en portemonnee maken ons blij. Kijk even op de site voor alle sparkling zilveren items.

Meest gelezen

3. Vandaag komt het nieuwe album van Phoenix uit. Benieuwd wat je kunt verwachten? Hun single J-Boy geeft je een idee.

4. Heb je zaterdag nog geen plannen? Goed nieuws: iedere tweede zaterdag van de maanden juni, juli en augustus van 14.00 uur 'till late' worden de dakterrassen van W Amsterdam omgetoverd tot een waar Baywatch-paradijs. Je kunt heerlijke cocktails drinken en natuurlijk poedelen in het zwembad. De toegang is gratis en er is genoeg ruimte om je om te kleden en te douchen.

5. Ook leuk voor het weekend: Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos. Niet alleen kun je daar fantastische wijnen proeven, ook staan er mobiele karaokewagens van Duke of Tokyo. We horen je denken: mobiele karaoke...? Ja, dat is dus helemaal hip. Vier Amsterdamse vrienden bouwden oude schaftwagens om tot karaokewagens en daarmee hebben ze al op menig festival gestaan. Met succes. Mensen worden namelijk helemaal wild van de nummers die je kunt zingen bij Duke of Tokyo. Wil je je even voorbereiden? Dat kan. Hier vind je een playlist van de favoriete nummers van de jongens.

Zin om naar een festival te gaan? Dan mag je deze zeker niet missen >