Waarom 't internet denkt dat Bella Hadid en Justin Bieber aan het daten zijn

Hmm...

Meest gelezen

Het is een beetje - of eigenlijk: heel erg - ver gezocht, maar een groot deel van het internet is er plots van overtuigd dat Bella Hadid en Justin Bieber aan het daten zijn. Wat de hele Selena-TheWeeknd-Justin-Bella-cirkel nog ongemakkelijker maakt. Maar, vrees niet, 't lijkt allemaal heel onschuldig. Alhoewel we al genoeg in celebrityville hebben meegemaakt om daar ook niet zeker van te zijn.

Beste boxers

Bella en Justin stapten namelijk de straat op in dezelfde (boxer)shorts. En voor wie denkt dat dit er heel gek uitziet, verrassend, maar nee. 't Gaat om de nieuwe shorts van it-merk Off-White - jeweetwel, die ook de handen met IKEA ineen hebben geslagen - en zelfs de Schotse ruit vinden we stiekem te gek. Hoe nineties immers! En verdikkeme, die Bella staat ook alles:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

De boxers zijn een samenwerking van Off-White met Umbro en wil je ze ook rocken, dan moet je er een goede duit voor neertellen: $452 - en dat is zelfs nog de uitverkoopprijs.

Of er meer achter dit twinning-moment van Justin en Bella zit? Neuh, we denken 't niet. Off-White is immers 't label waar alle jonge celebrities nu naar grijpen. Maar we zijn in ieder geval blij dat JB nu stijltips van Bella overneemt, want dit was onlangs even slikken: