Romee Strijd playbackt in de nieuwe clip van Justin Bieber

Is het een Victoria's Secret-reclame of muziekvideo?

Meest gelezen

Een paar dagen geleden twitterde Justin Bieber de namen van zes Victoria's Secret Angels, en liet iedereen vragend achter:

Advertisement - Continue Reading Below

Random? Zeker. En uitleg kwam er ook niet. Tot gisteren, want toen deelde JB sneak peeks van zijn nieuwe muziekvideo, waarin dus bovenstaande Angels schitteren.

Welnu, een paar uur geleden kwam de video voor 't nummer 2U op YouTube te staan en blijven we eigenlijk weer een beetje verwonderd achter. Want is dit een clip of een wat uitgelopen reclame voor Victoria's Secret?

Meest gelezen

We zien hoe 'onze' Romee Strijd, Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Elsa Hosk, Sara Sampaio en Martha Hunt ronddartelen op een set en daarin in lingerie - van Victoria's Secret uiteraard - wellustig poseren en 't nieuwe nummer van Justin Bieber en David Guetta (ja, die bestaat ook nog) playbacken.

Reclame, reclame, reclame

We weten niet of 't een nieuwe trend is, van je muziekvideo een lucratieve commercial maken, maar JB heeft 't in de vingers. Zo verwonderden ELLE's Malu en Sander zich een paar weken geleden nog over die andere nieuwe clip van de zanger, I'm The One, waarin de gesponsorde items je ook om de oren vliegen.

Natuurlijk is 't niets nieuws, wat reclame maken in je video, maar de schaamteloosheid lijkt wel toe te nemen. En in een wereld waar YouTubers, Instagrammers en andere socialmediasterren ook al constant iets aanprijzen voor geld, een beetje 'n treurig vooruitzicht.

Afijn, Justin Bieber zal na Despacito en I'm The One hiermee wel weer zijn derde zomerhit te pakken hebben, en zal 't dus een worst wezen. En wie weet zien we 'm rond december wel weer op die Victoria's Secret-catwalk dartelen, waar hij als vrijgezel vast geen probleem mee zal hebben.

GIF