Kan iemand misschien uitleggen wat Kylie Jenner hier draagt?

Het (celebrity)nieuws dat je deze ochtend even gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Kylie Jenner droeg een outfit waar velen zich, eh, nogal over verwonderen. Is het een trui? Een sjaal? Een croptop? Wie 't weet mag 't zeggen:

Advertisement - Continue Reading Below

Verwarrend, niet? Ook in actie snappen we er niet veel van:

Meest gelezen

Never a dull moment bij de Kardashian-Jenners in ieder geval.


De leukste video die je vandaag gaat zien: Rihanna die wiskundeles geeft aan kinderen in Malawi, als onderdeel van haar Clara Lionel Foundation, waarmee ze zich inzet voor onderwijs voor de minder bedeelden.


Intussen neemt Bella Thorne het op voor Selena Gomez, die door de paparazzi onflatteus op de foto werd gezet. Hear hear, Bella!

Advertisement - Continue Reading Below

Hailey Baldwin lijkt te bevestigen dat ze aan het daten is met Cameron Dallas. Het model en de zanger/acteur werden al meermaals samen gespot, maar de twee lieten zich nu gewillig samen zien nadat ze samen vertrokken van het IMG-feestje in Los Angeles.

Gigi Hadid heeft er weer een klus bij. Het model ontwierp een gloednieuwe zonnebrillenlijn voor Vogue Eyewear, die binnenkort in de schappen moet liggen. De eerste foto belooft alvast veel goeds:


Gigi's BFF Taylor Swift slingert intussen al haar muziek op alle streamingservices, als cadeautje aan haar fans:


Wij gokken zo dat Katy Perry de nummers niet op repeat zal zetten, want ze is nog lang niet over die ruzie heen. Na haar zegje al bij James Corden te hebben gedaan, laat ze nu weten aan Refinery29 dat ze nog steeds pissed is:

'I mean, I'm not Buddha - things irritate me. I wish that I could turn the other cheek every single time, but I'm also not a pushover, you know? Especially when someone tries to assassinate my character with little girls [her fans]. That's so messed up!'


Stranger Things-ster Millie Bobby Brown laat zien hoe je die vreemde Topshop-jeans met doorzichtige knieën toch een beetje knap draagt. Dat kan dus wél:

Hey girlie, missed ya 👑

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) on

Da's bijna een applausje waard.