Hema heeft nu een opblaasbare stroopwafel!

En vier andere dingen die je dag gaan maken.

Meest gelezen

1. Hema verkoopt nu opblaasbare stroopwafels. Naast de Hema-rookworst – wie kent 'm niet – en de opblaasbare Takkie van vorig seizoen, heeft Hema een nieuwe topper voor in 't zwembad: de opblaasbare stroopwafel. Briljant. Je scoort 'm voor slechts een tientje via de site.

2. De man bun staat nu op de cover van The New Yorker. Leonardo DiCaprio en Jared Leto rockten deze kapseltrend voor heren al jaren geleden, en even leek het of de man bun z'n beste tijd wel had gehad. Maar niets is minder waar: de man bun staat deze maand op de cover van The New Yorker. In de categorie: hij heeft 't gemaakt.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Paramore covert Drake's hit Passionfruit en het is het beste dat je vandaag gaat horen. Het nummer Passionfruit van Drake is op zich al een knaller van een plaat, maar de versie die Paramore liet horen tijdens BBC Radio 1 Live Lounge is misschien nog wel een tikkeltje beter. Of nou ja, 'beter': wat zangeres Hayley Williams met de songtekst doet is briljant. Ze voegt delen van Drake's Hold On, We're Going Home toe aan de lyrics. Hup, snel op play.

Meest gelezen

4. LCD Soundsystem kondigt nieuw album aan! Halleluja. Nieuw werk van de New Yorkse elektroband onder leiding van James Murphy. Het vierde album van de band zal American Dream gaan heten, en verschijnt op 1 september. Ook kondigde LCD Soundsystem een wereldtour aan en doet daarbij twee keer Nederland aan: op 11 en 12 september staat de band in poptempel Paradiso en de kaartverkoop start deze vrijdag. Een unieke kans om de energieke band in een intieme setting te zien.

5. Last but nog least: er is een nieuw foodmerk op de markt met de leukste verpakkingen ever. 'Bazqet: foodmerk met gezond verstand' – zo kopt het officiële persbericht. Bazqet is een merk dat smaakvolle tussendoortjes op de markt brengt, waarin nooit meer dan 110 calorieën per snack in zitten. Maar vooral van de verpakkingen worden wij dus blij. Check deze zakjes popcorn maar eens:

Oh en neem in deze hitte vooral vandaag een ijsje: met dit trucje hoef je nooit meer te wachten op te hard bevroren ijs >