Brooklyn Beckham heeft een fotoboek gemaakt

En de reacties zijn niet mals...

Meest gelezen

Een koffietafelboek uitbrengen is meestal niet iets dat je doet als je een beginnende fotograaf van 18 jaar bent. Tenzij je Brooklyn Beckham heet en de zoon van Victoria en David Beckham bent natuurlijk.

Komende week komt What I See uit, een boek met 300 foto's en snapshots uit zijn leven. Iets dat de oudste Beckham telg donderdag trots deelde op Instagram:

Advertisement - Continue Reading Below

Maar niet iedereen is even enthousiast over Brooklyns fotoboek als de jongen zelf.

Alice Jones van the i Paper, die een recensie-exemplaar mocht inzien, plaatste vrijdag twee foto's uit het boek op Twitter. Een van een olifant, compleet in de schaduw met het bijschrift 'elephants in Kenya. So hard to photograph but incredible to see'. En een onscherpe foto van een eettafel met de tekst 'dinner. I like this picture – it's out of focus but you can see there's a lot going on'.

Meest gelezen

Jones 'prijst' in haar tweet de foto's en Brooklyns boek met de woorden 'Huge fan of of Brooklyn Beckham's terrible photographs and even worse captions':

Uiteraard had Twitter daar nog iets aan toe te voegen:

Advertisement - Continue Reading Below

En ook op al deze ophef moest Twitter natuurlijk reageren:

Is het boek echt zo slecht? De twee foto's die door Jones werden gedeeld zijn – inderdaad – niet direct koffietafelboek-waardig. Maar HeatWorld, die het boek 'briljant' noemt, plaatste meer foto's en een aantal daarvan zijn weer helemaal niet zo slecht.

Waaronder deze foto van broertje Romeo:

What I See komt volgende week ook in Nederland uit, mocht je interesse hebben.

Waarom de fotografiecarrière van Brooklyn Beckham vorig jaar ook al onder vuur lag >