Zijn Brad Pitt en Sienna Miller een kersvers celebritykoppel?

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend écht even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Het gerucht ging al eerder, maar nu wakkeren Sienna Miller en Brad Pitt de roddelstroom wederom aan. Werden de twee maanden geleden al innig gespot op een date in Los Angeles door een ooggetuige, afgelopen weekend zijn ze samen 'betrapt' op het Britse Glastonbury Festival. Een ooggetuige vertelt aan de Daily Star dat de twee single acteurs al zoenend in een VIP-gedeelte werden gezien:

Advertisement - Continue Reading Below

'Brad and Sienna were looking very cosy. I couldn't believe it – they were kissing in the VIP section of the Rabbit Hole.'

Hmmm... Knap zijn ze samen in ieder geval wel samen.


Intussen had Bradley Cooper tijdens Glastonbury Festival wel tijd voor een gebbetje en besloot Brad Pitt eens gezellig te photobomben.

When you get your photo with Brad Pitt photobombed by Bradley Cooper!

A post shared by Chris Simmons (@iamchrissimmons) on

Meest gelezen

Ook klom de nieuwbakken vader op het podium van het festival, om eens flink te gaan rocken met Kris Kristofferson. Niet gevreesd, hij ambieert geen nieuwe carrière, maar nam een scène op voor zijn nieuwe film A Star Is Born.


Over films gesproken, de eerste lange trailer van Pitch Perfect 3 is online geslingerd, en we moeten toegeven, het tweede vervolg ziet er verdomd goed uit. Dat belooft wat voor december:

Advertisement - Continue Reading Below

Slecht nieuws voor fans van Designated Survivor, want voor het tweede seizoen keert een iconische karakter niét terug. Kimble Hookstraten, gespeeld door Virginia Madsen, zal opmerkelijk genoeg niet verschijnen in het tweede seizoen van de populaire show. En dat terwijl ze toch een beetje de rechterhand leek te worden van president Tom Kirkman.

De beslissing kwam ook voor Virginia Madsen als een donderslag bij heldere hemel, maar ze blijft op Twitter optimistisch:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Zonde.


Rachel Bilson speelde intussen tijdens een interview met het idee van een The O.C.-reünie, en uiteraard gingen fans meteen LOS op social media. Want ja, tien jaar na het stoppen van de populaire show, snakken we nog steeds naar meer. Make it happen Rachel.Waar je je wel alvast op kunt verheugen is het tweede seizoen van Riverdale, dat as we speak wordt gefilmd. De makers laten hier en daar al wat spoilerfoto's lekken en vooral deze van Jughead en Betty doet harten sneller kloppen:

Och.

Eind goed, al goed voor de twee? Laten we 't hopen.


North West bewijst dat ze al even *extra* als haar ouders is en wil volgens moeder Kim Kardashian haar nieuwe hondje 'Baby Jesus' noemen. Alleen in huize West...


Een mooie video om mee af te sluiten. Talloze sterren laten via een oproep weten hoe belangrijk Planned Parenthood is en hoe Amerikanen de belangrijke organisatie – waarvoor Doanld Trump de steun wil intrekken – kunnen steunen. Hear, hear: