5 dingen die je dag gaan maken

Van stof voor bij het koffiezetapparaat tot het bizarste nieuws van dag – gewoon, omdat het kan.

Meest gelezen

1. Asos lanceert een Eco Edit zwemkledingcollectie. Een collectie gemaakt van gerecyclede polyamide garen, voornamelijk van herstelde visnetten. Het leukste, naast de te gekke modellen badpakken en bikini's, is misschien wel de naam in het label: 'I used to be a fishing net'. De swimwearlijn is een onderdeel van de Asos Eco Edit, een collectie van kleding, accessoires en beautyproducten die voldoen aan de Asos-duurzaamheidcritera. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

Advertisement - Continue Reading Below

2. De eerste vegan ijsbar van Nederland is geopend. Aan het Haarlemmerplein 43 te Amsterdam om precies te zijn, waar JuiceBrothers en Van Leeuwen de handen ineen hebben geslagen. Naast een gezond sapje of een smaakvolle acaí bowl kun je nu ook met een veganistisch schepijsje de deur van JuiceBrothers uitlopen. Yum.

3. Superga lanceert lakleren stappers waar we deze zomer maar wat graag op rondlopen. Schoenenlabel Superga heeft de handen wederom ineengeslagen met een invloedrijke dame om een collectie schoenen te ontwerpen. Dit keer was het de eer aan de van oorsprong Duitse modeblogger Caro Daur, met als resultaat drie paar lakleren gympen. Superga X Caro Daur is vanaf 4 juli verkrijgbaar via superga.nl.

Meest gelezen

4. Prince's album Purple Rain is uitgegeven in een Deluxe editie. Een van de tofste, meest revolutionaire albums uit de jaren tachtig, Purple Rain van Prince and the Revolution, is opnieuw uitgegeven in een speciale deluxe uitvoering. Twee schijfjes vol met het originele album uiteraard, en nooit eerder uitgebracht werk From The Vault & Previously Unreleased. Dat wordt dansen in de woonkamer vanavond op When Doves Cry, I Would Die 4 You en natuurlijk Purple Rain… Nostalgie ten top. Scoor de plaat hier.

5. 'Best tattoo' volgens Alexa Chung. Tijdens Glastonbury Festival afgelopen weekend liep Alexa Chung het Brits-Braziliaanse model Alice Dellal tegen het lijf. En wat spotte zij op haar hand? Juist; de meest hilarische tatoeage ever:

Best tattoo @aliceoliviadellalxiii

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Dit droegen celebs tijdens Glastonbury 2017 >