Bella Hadid verrast haar oma in Nederland

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend écht even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Bella Hadid heeft 't drukdrukdruk maar maakte tijd vrij om naar haar jarige oma, die voor de tweede kleer vecht tegen kanker, af te reizen in Nederland. Het topmodel deelde op Instagram een mooi filmpje van het moment dat ze samen met moeder Yolanda haar oma verrast. Tissues bij de hand:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Prins Harry laat in een nieuw interview met de Daily Mail ook zijn liefde voor zijn familie zien. Op de vraag of-ie het erg vindt dat hij nu pas vijfde in rij voor de Britse troon is, antwoordde hij:

'The reason I am now fifth is because of my nephew and niece and I could never wish them away. They are the most amazing things ever.'

Ook was-ie openhartig over het krijgen van eigen kinderen:

'I am determined to have a relatively normal life and if I am lucky enough to have children they can have one too. We don't want to be just a bunch of celebrities but instead use our role for good.'


Of dat er binnenkort aan zit te komen? Misschien wel. Harry's relatie met Meghan Markle is still going strong. De twee verbleven vorig weekend samen in Toronto en werden nu weer gespot in Londen. Bronnen vertellen dat de twee het 'rustig aan doen' en dat Prins Harry 'zeker niet voor het einde van het jaar op één knie zal gaan'. Nog even wachten op die volgende royal wedding dus.


Over baby's gesproken: de geruchtenmolen draait overuren rondom voetballer Cristiano Ronaldo. Zo werd een paar weken geleden nog beweerd dat-ie vader was geworden van een tweeling via een draagmoeder, maar lijkt het er nu op dat zijn vriendin, Georgina Rodríguez, vijf maanden zwanger is. Bekijk deze foto's maar eens. De twee hebben zelf (nog) niets bevestigd, dus dit gerucht blijft nog even gehuld in mysterie.


Khloé Kardashian en vriend Tristan Thompson wakkeren de babygeruchten ook aan, door een foto van de verjaardag van de realityster te delen met het bijschrift 'dad and mom'.

Advertisement - Continue Reading Below

De volgende ochtend liet Khloé echter weten hoe 'hungover' ze was op Twitter, dus we kunnen ervan uitgaan dat het slecht een onschuldig kiekje was.

Steve Carell heeft intussen de tijd van zijn leven, nadat afgelopen weekend foto's van hem uitlekten, waarop-ie een ware silver fox blijkt. De kiekjes van 'hot Carell' gingen al snel viral en nu reageert The Office-ster op zijn nieuwe 'heetheid'.

Steve grapt tegen ET:

'I am so sick of people just looking at me for my physical attributes. It's just genetic. There's nothing I can do.'

Om er vervolgens aan toe te voegen: 'I'm bursting with pride. That's very nice.'

Och:Vanavond wordt in Amerika officieel afscheid genomen van Pretty Little Liars met een twee uur durende finale-aflevering - bij ons staat-ie vanaf zondag op Netflix - en Lucy Hale zorgt er alvast voor dat fans gek (GEK!) worden door een foto van haar karakter Aria in een trouwjurk te delen:

Tomorrow 😭 #pllendgame

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

We weten natuurlijk wat dat betekent: Aria en Ezra zullen dan EINDELIJK hun ja-woord uitwisselen. Dat wordt een flinke doos tissues inslaan voor zondag, mensen.