5 dingen die je dag gaan maken

Met een extra shout out naar Nike!

Meest gelezen

1. Nike heeft een nieuwe campagne gelanceerd met Vogue-legende Leiomy Maldonado in de hoofdrol. De tweede campagne van het label met een transgender model, ter ere van Pride Month. Maldonado danst erop los in de campagne voor de #BeTrue-collectie. Snel kijken:

Advertisement - Continue Reading Below

2. Deze schoenen van Zara. Punt uit. En voor slechts een prikkie, je scoort deze gebloemde stappers voor € 29,95 via zara.com.

Meest gelezen

3. Kreeft eten bij Urban Bistro Remise47. Kreeftliefhebbers opgelet: voor het derde jaar op rij serveert Remise47 de hele maand gerechten met het lekkerste schaaldier uit de oceaan. En vandaag kun je er ook lekker borrelen op het terras tijdens dé donderdagmiddagborrel: Early Weekend Vibes. Denk: cocktails, bites en zomerse beats. Klinkt goed, non? In Amsterdam moet je zijn.

4. Never change a winning team: Triumph kiest wederom voor model Jessica Hart en zette haar weer voor de camera van de legendarische fotograaf Rankin. Het resultaat is wederom een plaatje. Bekijk hieronder de herfst-wintercampagne van het lingerielabel, waarin Hart te zien is in de gloednieuwe collecties.

5. We reizen vandaag met liefde af naar het zuiden des lands: daar gaat namelijk FASHIONCLASH Festival 2017 van start. Vier dagen lang kun je je laten verrassen door mindblowing werk van ruim 150 jonge ontwerpers en (podium)kunstenaars uit meer dan 25 landen. Check voor het volledige programma fashionclash.nl.

Hier werden we gisteren blij van >