Leighton Meester en Adam Brody geven hun eerste interview samen

En verklappen dat ze een Blair Waldorf/Seth Cohen-dag hebben!

Meest gelezen

Wanneer het even tegenzit in het leven en je je dan plots bedenkt dat Blair Waldorf en Seth Cohen in real life samen zijn, wordt het allemaal een stuk dragelijker. Och, de dagen dat er iedere week een nieuwe aflevering van Gossip Girl en The O.C. op tv verschenen waren toch zo simpel.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Gelukkig zijn Leighton Meester en Adam Brody nu hier om je die tijden een beetje te doen herleven.

Eerste interview samen

De twee stapten in 2014 in het huwelijksbootje, kregen niet veel later dochter Arlo samen en genieten van een simpel privéleven buiten de spotlights. Voor het goede doel willen ze echter wel een stap voor de camera samen wagen en zodoende verschijnen de twee na een relatie van dik vier jaar voor het eerst(!) samen in een interview. En ja, het is genieten.

Meest gelezen

Zo grapt Adam Brody over de aanhoudende obsessie van het web dat Blair en Seth samen zijn, dat ze zich ieder jaar verkleden als hun bekende tv-karakters en eens per jaar een Blair Walford/Seth Cohen-dag houden, waarop Leighton heerlijk fronsend en Blair Walford-esque reageert met:

'It doesn't excite us, I think, because we're just human beings... but it's exciting to us that it's exciting to you. It's cool.'

Deze twee...