5 dingen die je weekend gaan maken

It's Friday.

Meest gelezen

1. Primeur! Blaudzun lanceert nieuw werk en wij mogen je als eerste de clip tonen. To Be Lost In 87 heet de nieuwe track van de Nederlandse muzikant, een op en top Blaudzun-nummer met veel bombast, instrumenten en mooie teksten. Leuk feitje: de clip is een live-video van het nummer dat Blaudzun met zijn band opnam in de kleedkamer van Fluxau in Berlijn. Een goed begin van het weekend, hup op play:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

2. De Louis Vuitton X Supreme-collectie is verkrijgbaar. Je leest het goed: Louis Vuitton en Supreme hebben vandaag hun collectie in de verkoop geslingerd. Vandaag. In pop-upwinkels wereldwijd, maar helaas niet in Nederland. Check voor meer informatie, over de tofste collectie van het jaar, de website van het Franse modehuis: louisvuitton.com.

3. Wel vanaf vandaag te koop in Nederland zijn de bijzondere kledingstukken van Elisa van Joolen. In Amsterdam om precies te zijn. Dit weekend exposeert en verkoopt designer slash onderzoeker Elisa van Joolen haar nieuwste serie kledingstukken One-to-One (R. Mariz) bij Patta (Zeedijk 22) en in de winkel op nummer 60 van de Zeedijk. Voor deze editie werkte van Joolen samen met vier Nederlandse streetwearmerken: Patta, Bonne Suits, Ontour en By Parra. Must-see en -go.

4. Kunst scoor je dit wekend in Utrecht. Morgen, zaterdag 1 juli, presenteert Le Bazarre voor het eerst een makerseditie tijdens de officiële lancering van RAUM (een nieuwe maakplaats aan het Berlijnplein) in Utrecht. Illustratoren, grafisch ontwerpers, keramisten, productdesigners en andere makers presenteren én verkopen hun werk tussen 12.00 en 18.00 uur. Op naar de Domstad. Info via facebook.com.

5. De rieten tassen van Intropia. Nieuw op onze moderadar: Intropia, een Spaans label dat naast een kledingcollectie ook schoenen, accessoires en tassen maakt. En daar worden we dus blij van. De tassencollectie zit namelijk vol rieten exemplaren, van gevlochten clutches tot subtiele rieten schoudertasjes. Plus: de prijskaartjes zijn zeer aangenaam – en het is ook nog eens sale in de webshop. Haastje-repje: intropia.com.

Behoor jij misschien tot de Xennial-generatie? >