Is alles wel oké met Justin Bieber?

Justin Bieber trad op tijdens het British Summertime Festival en hield op het podium een wel heel vreemd betoog.

Meest gelezen

Het gaat de laatste tijd even niet zo, eh, lekker met Justin Bieber. Zijn optreden bij Pinkpop werd met de grond gelijk gemaakt, hij kreeg in Zweden flesjes naar z'n hoofd geslingerd toen-ie zijn hit Despacito niet deed 'omdat hij de woorden niet kende' en nu is de zanger het gesprek van de dag door zijn bizarre gedrag in Engeland.

Vicks VapoRub?

Justin Bieber trad - gehuld in de nieuwe Supreme X Louis Vuitton-collectie, dat dan weer wel - op tijdens het British Summertime Festival en hield daar plots een lang betoog over... Vicks VapoRub. Jep. We kid you not.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

JB gaf aan het publiek toe dat-ie kampte met een flinke verkoudheid en ging toen in detail vertellen wat hij daaraan backstage had gedaan, om toch een beetje knap te kunnen zingen:

'I usually use Olbus oil. But I had to use Vicks here and now and it's stuck up my nose. Life is worth living without Vicks in your nose.'

Meest gelezen

Zijn gekke gedrag stopte daar niet, toen hij besloot uit te halen naar zijn achtergronddansers, die tijdens zijn TMI-verkoudheidsbetoog aan het praten waren:

'What are you talking about that is more important than what I'm saying?'

Justin ging daarna weer over tot de orde van de dag en zong Life is Worth Living, maar het overgrote deel van zijn set was-ie aan het playbacken, waar fans allesbehalve blij mee waren:

Ook Justin Bieber is duidelijk toe aan een lange vakantie.