Waarom jij GRATIS naar de nieuwe expositie van Andy Warhol en andere popartists kunt

Lees snel hoe.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018
ELLE's Grote Jaarhoroscoop 2018, dit is 'm!
2018 wordt 't beste jaar van dit decennium

Gedurende de maanden juli, augustus en september wordt de popartcollectie van ex-radiopiraat en mediaondernemer Lex Harding in Amsterdam geëxposeerd. En die had nogal wat verzameld. Genoeg in elk geval om de Beurs van Berlage te vullen, want daar is nu de expositie The Prints of Andy Warhol and other PopArtists te zien.

Mister Popart

De expositie bestaat voornamelijk uit zeefdrukken, van Andy 'Mister Popart' Warhol, maar ook van andere grote namen als Roy Lichtenstein en graffitikunstenaar Keith Haring. Ook krijg je een kijkje achter de schermen in Warhols studio The Factory, wat in de jaren zestig en zeventig natuurlijk de place to be in New York was voor kunstenaars, muzikanten, filmers, feestbeesten en andere vrije geesten. Wil je niet missen.

Marilyn - Andy Warhol
Advertisement - Continue Reading Below

Extra goed nieuws: als ELLE-abonnee krijg je de kans om samen met een vriend of vriendin deze collecties GRATIS en met korting met eigen ogen te bewonderen. Je hoeft alleen even je abonneebrief te laten zien. Check voor meer details: andywarhol.amsterdam.

*Deze actie is geldig van 7 juli tot 11 augustus 2017, gratis toegang voor één persoon op vertoon van de abonneebrief + 20% korting voor de tweede bezoeker. Het bezoekadres is Damrak 243, Amsterdam.

More From Nu in ELLE
20 articles
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018
ELLE's Grote Jaarhoroscoop 2018, dit is 'm!
2018 wordt 't beste jaar van dit decennium
ELLE's januarinummer ligt NU in de winkel
Jouw maandhoroscoop voor december 2017 is er

Nog geen ELLE-abonnee, maar heb je wel oren naar een abonnement en al die leuke extra's? Klik hier en maak gebruik van één van de aanbiedingen >

Coca-Cola