De Kardashians zijn enorm bezorgd na Rob Kardashians tirade over Blac Chyna

En Blac Chyna overweegt juridische stappen.

Meest gelezen

In het onwaarschijnlijke geval dat je het gemist hebt: Rob Kardashian kroop eergisteren achter Instagram en hield daar een bizarre tirade over zijn ex Blac Chyna, waarin hij haar beschuldigde van vreemdgaan, het gebruiken van drugs en geen goede moeder te zijn voor hun dochter Dream. Als ultiem dieptepunt deelde hij ook nog eens expliciete foto's en video's van zijn ex, die later weer werden verwijderd. Instagram gooide Rob Kardashian zonder pardon van het socialmediaplatform, maar hij postte vervolgens het overgrote deel van zijn tirade door op Twitter. Zucht.

Advertisement - Continue Reading Below

Bezorgd

Volgens bronnen zijn de Kardashians nu in alle staten en maken ze zich enorm bezorgd over Rob en Chyna's dochter Dream Kardashian. TMZ laat weten dat de beroemde familie zich 'doodschaamt' en dat ze bang zijn dat Dream de beschuldigingen van Rob eens zonder ogen zal krijgen. Zo claimde de getroebleerde Kardashian-broer dat Blac Chyna alleen maar zwanger van Dream is geworden om ex Tyga - die een relatie had met Robs halfzusje Kylie Jenner - te sarren.

Meest gelezen

Poom Poom Nugget 💕

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Blac Chyna neemt juridische stappen

Daarnaast draait Blac Chyna's advocaat Walter Mosley nu overuren. Hij laat aan People weten:

'I am exploring all legal remedies and protections available to my client at this time in attempts to best advise her on how she may want to proceed.'

Blac Chyna kan Rob Kardashian aanklagen voor het posten van 'wraakporno' en daar kan een flinke boete van miljoenen dollars op staan. Ook is haar naam flink door het slijk gehaald, waar ze ook een flinke schadevergoeding voor kan verwachten.

De New Yorkse advocaat Carrie Goldberg vertelde gisteren al onze collega's van ELLE.com:

'If Chyna were to sue Rob [in civil court], she would certainly be able to take into account all the damages she would suffer, not only from the irreparable emotional impact, but also from the costs that would go into her gaining control over the [spread of] the images.'