Blue Ivy rapt op het nieuwe album van vader Jay-Z

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend écht even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Nu kon je er natuurlijk al wel vergif op innemen dat Blue Ivy Carter belachelijk getalenteerd zou zijn, maar rappen op je vaders nieuwe album als je 5 jaar bent? Dat hadden we niet voorzien. In het nummer Blue's Freestyle/We Family op Jay-Z' nieuwe plaat 4:44 hoor je Blue Ivy maar liefst 45 seconden spitten. Luisteren maar:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Wees voorbereid om de rest van de dag 'Boom shakalaka, boom shakalaka / everything in shaka, everything in faka' in je hoofd te hebben.


Intussen brengt Kesha na vier jaar weer eens een nieuwe single uit, genaamd Praying. Na die vreselijke rechtszaak tegen haar creepy voormalige platenbaas Dr. Luke, lijkt het weer een stuk beter te gaan met de zangeres die in een post op Lenny Letter schrijft hoe ze na een moeilijke tijd weer is opgekrabbeld. Over haar nieuwe plaat laat ze weten:

'This song is about me finding peace in the fact that I cant control everything – because trying to control everything was killing me. It's about learning to let go and realize that the universe is in control of my fate, not me.'

Advertisement - Continue Reading Below

Fans van Riverdale, verzamelt u. De acteurs van de populaire serie hebben voor het eerst een foto gedeeld van de HELE Lodge-familie samen. Jawel, Hiram is uit de gevangenis en zal ongetwijfeld voor heel wat reuring in Riverdale gaan zorgen. We kunnen nu al niet wachten:

Lodges are back baby 😘

A post shared by Marisol Nichols (@marisolnichols) on


Nog meer serienieuws, want de Sex and the City-spin-off The Carrie Diaries komt mogelijk terug. De show werd na twee seizoenen van de buis gehaald, maar de sterren van de show hinten nu met een nieuwe Instagramfoto op een derde seizoen. Zou het?

Carrie diaries season 3?? 🤔

A post shared by Stefania Owen (@stefanialavieowen) on

Advertisement - Continue Reading Below

Treurig nieuws voor Billie Lourd en Taylor Lautner; het acteurskoppel is uit elkaar. Hielp de Twilight-acteur Billie nog door die vreselijk moeilijke tijd na het overlijden van zowel haar moeder Carrie Fisher als oma Debbie Reynolds, de Scream Queen-tegenspelers gaan vanaf nu toch maar door het leven als 'gewoon vrienden'. Een insider laat aan People weten:

'They aren't together anymore but they are still friendly. She's really focused on her work right now.'

Meest gelezen

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn nog wel dolgelukkig samen, en de zangeres deelde gisteren voor Internationale Kusdag een zoete throwback van zichzelf en haar verloofde:


Ook in huize Cheryl en Liam Payne is het nog steeds liefde wat de klok slaat, want de nieuwbakken ouders van zoontje Bear deelden voor het eerst sinds tijden weer eens een selfie samen:

Date night 😏

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Advertisement - Continue Reading Below

Justin Bieber is intussen vooral heel erg verliefd op zichzelf en zijn nieuwe look: