Zien: de eerste trailer van het nieuwe seizoen 'Narcos'

Plus vier andere dingen die je dag gaan maken.

Meest gelezen

1. Netflix slingerde zojuist de eerste trailer van het nieuwe seizoen van Narcos online. Het derde seizoen van de succesvolle serie is vanaf 1 september op Netflix te zien. Bekijk hieronder als de wiedeweerga de trailer – pas op: hij bevat spoilers.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Kate Middleton heeft de schaar in haar lokken gezet en het resultaat is prachtig. Op de tribune van Wimbledon debuteerde The Duchess of Cambridge eerder deze maand al een kortere coupe, maar nu gaat ze nog een stapje verder. De Britse tabloids doopten de nieuwe coupe tot 'the kob' (kruising tussen Kate en lob). Wedden dat we heel veel Britse dames met de kortere coupe gaan zien binnenkort. Bekijk hieronder de foto's van Kate's 'kob'.

Meest gelezen

3. Voor alle koffie lovers onder ons: Starbucks introduceert de Caramel Popcorn Frappuccino. Yum. Het nieuwe zomerdrankje is gemaakt van melk gemengd met ijs en wordt afgemaakt met slagroom, caramel drizzle en heerlijke stukjes popcorn. Op naar de dichtstbijzijnde Starbucks.

4. Beachlokken à la Negin Mirsalehi. De knappe online influencer lanceert een nieuw product in haar haarverzorgingslijn Gisou: de Propolis Infused Texturizing Wave Spray. De spray creëert instant beach waves, meer body en volume – aldus het officiële persbericht. Hier scoor je de spray voor € 34.

5. Underwear met een persoonlijke touch. Het luxe Zwitserse lingerielabel Hanro biedt op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli de gelegenheid om je Hanro-item te laten personaliseren. Iedereen die langs komt in de pop-upstore kan gebruik maken van de tailor service, welke je initialen ter plekke op je favoriete kamerjas of negligé borduurt. Hoe leuk. In de Vijzelstraat in Amsterdam op nummer 67 moet je zijn.

Alles wat we kunnen vertellen over het nieuwe seizoen van Stranger Things >