Het Snapchataccount van Kylie Jenner is gehackt en dat kan nare gevolgen hebben

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Kylie Jenner wordt ook wel de 'Koningin van Snapchat' genoemd, dus het is geen wonder dat hackers het op haar account hebben voorzien. Gisteren verschenen er plots allerlei gekke berichten op het account van de Lip Kit-mogul en al snel werd duidelijk dat haar Snapchat in handen was van een hacker:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Extra naar: de hacker in kwestie dreigde naaktfoto's van Kylie te gaan lekken. Gelukkig is dat — tot nu toe — nog niet gebeurd en schijnt het account weer in handen van de 19-jarige Jenner te zijn. Laten we hopen dat het hierbij blijft.


Harper Beckham kwam er dit weekend plots achter dat haar moeder een Spice Girl was. De jongste Beckham-spruit was nietsvermoedend met een stel vintage Spice Girl-poppen aan het spelen, tot ze erachter kwam dat er één verdacht veel op haar moeder leek:

Advertisement - Continue Reading Below

Och, wat waren de nineties toch goed.


Iedere week druppelen er nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson binnen. Vrijdagavond werd bekend gemaakt dat Penoza-acteur Niels Gompert de nieuwste BN'er-naam van de reeks is én slingerde het programma de eerste sneak peek-video van het nieuwe seizoen online.

Nog wel even geduld, want vanaf 7 september begint het nieuwe seizoen pas.

Advertisement - Continue Reading Below

Chris Froome won gisteren zijn vierde Tour de France, maar vond nog wél even de puf om een fan te helpen bij zijn huwelijksaanzoek. Zoet:

Meest gelezen


Selena Gomez had ook iets te vieren afgelopen weekend, want ze mocht 25 kaarsjes uitblazen. De zangeres gaf een groots feest voor vrienden en familie, waaruit — uiteraard — veel Instagramwaardige foto's voortkwamen:

Advertisement - Continue Reading Below

My people

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Vanavond gaat de nieuwe documentaire over Prinses Diana in premiere, en Prins William en Prins Harry delen op hun Twitteraccount nieuwe beelden en foto's uit de oude doos van hun moeder. Tissues bij de hand:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

KORT EN KRACHTIG

> Frank Ocean en Brad Pitt zijn verwikkeld in een serieuze bromance, en stelden die afgelopen weekend tentoon tijdens FYF Fest:

> Lees en leer: Hilary Duffs huis is leeggeroofd toen ze foto's van haar vakantie op social media postte. [Us Magazine]

> Ben Affleck drukt ons op het hart dat hij écht heus zeker NIET ontslagen is als Batman. Hè jammer. [TMZ]

> Paris Jackson gaat naakt en make-uploos op social media:

> Brooklyn Beckham bevestigt zijn romance met zangeres Madison Beer. [Daily Mail]

> En Justin Bieber hangt shirtloos met een nieuw, knap model in Los Angeles. [Daily Mail]