5 dingen die je dag gaan maken

Tegen de Monday blues.

Meest gelezen

1. Inspiratie voor de gehele week: onze lijst met 365 manieren om íedere dag Internationale Vrouwendag te vieren. Omdat dat wat ons betreft niet vaak genoeg gevierd kan worden. Power to the ladies.

2. Nieuw in de online winkelschappen: deze tas slash olifant van Loewe. Een olifantje met tartanprint aan je schouder bungelend: instant happiness. Je scoort in 'm bij shopwalhalla Net-a-porter.com.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Lazarus, de musical van David Bowie en Ivo van Hove, komt naar Nederland. We moeten nog even wachten, maar vanaf september 2018 zal de musical Lazarus in Theater DeLaMar in Amsterdam te bewonderen zijn. De musical die regisseur Ivo van Hove met David Bowie maakte, was een van de laatste projecten van de popster voordat hij begin vorig jaar overleed.

In afwachting van de musical: dit zijn de favoriete Bowie-nummers van de ELLE-redactie >

Meest gelezen

4. Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS. Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen lang samen met Joris Bijdendijk in het restaurant van het Rijksmuseum te Amsterdam. Seidlers restaurant Gustu is de afgelopen jaren twee keer verkozen tot Bolivia's beste restaurant. Een tafeltje reserveren voor begin oktober lijkt ons een must.

5. Deze foto van newlyweds Kate Mara en Jamie Bell. De twee stapten vorige week in het huwelijksbootje, en Kate deelde gisteren een foto van hun honeymoon met matching ringen uiteraard. Maar vooral de double-denimlook is geweldig. Een soort Britney en Justin anno 2017.

🕶 💙

A post shared by Kate Mara (@katemara) on

Nuptials

A post shared by Kate Mara (@katemara) on