5 dingen die je dag gaan maken

On Wednesdays

Meest gelezen

1. We wear pink: en dan het liefst deze rode stappers van Oscar Tiye. Het label uit de Italiaanse modehoofdstad Milaan is vanaf nu verkrijgbaar via Stylebop.com, en in de eerste drop zitten deze schattige hooggehakte sandalen met Minnie Mouse-oortjes op de achterkant.

Advertisement - Continue Reading Below

2. 'Ik heb twee linkse linkerhanden...' Ken jij 'm nog: het nummer uit Kinderen voor Kinderen 10? Afijn, ik moest er meteen aan denken toen ik het bericht las dat autofabrikant BMW een project heeft opgezet naar aanleiding van een 'overschot' aan linkerschoenen – elke nieuw aangeschafte BMW beschikt namelijk over een Steptronic-automaat, waarbij je rechtervoet al het werk doet. BMW vroeg designerduo Annebel de Kok en Esther van Brakel om het project vorm te geven, met als resultaat Leftover Art, een duurzame collectie van functionele objecten op basis van de linkerschoen. Check hieronder wat de twee voor tofs hebben gedaan met linkerschoenen:

Meest gelezen

3. Nina Dobrev is onze nieuwe fitgirlcrush. De The Vampire Diaries-actrice – zelf groot fitnessliefhebster – slaat de handen ineen met sportlabel Reebok, en wereldberoemde groepsfitnessprogrammeur Les Mills, om mensen te inspireren en aan te moedigen een fit leven te leiden. Goede zaak, lijkt ons zo. Check voor meer informatie en de collectie die ze samen hebben gemaakt op reebok.nl.

4. Cadeautje van Mytheresa.com. Om te vieren dat het online shopparadijs een week eerder de Valentino herfst-winter 2017-collectie lanceert dan andere retailers, hebben ze een te gekke muziekvideo geschoten. Must-see kijkvoer, onder het genot van muziek van Eliot Sumner (yep, de dochter van Sting). Bekijk hieronder snel de shoppable film:

5. Liefde voor Mokum. Met Amsterdam als haar main hunting field schiet Charlotte van Drimmelen (journalist turned fotograaf) haar foto's oa in de straten van Parijs, Berlijn, Zagreb en Rome, en heeft ze een voorliefde voor de 'outcast'. Een selectie van haar straatfotografie is nu te bewonderen in The Hoxyon Gallery aan de Herengracht 255. Dus ben je (een dagje) in Amsterdam? Nog tot eind september is de tentoonstelling te zien.

Probeer rustig te blijven; McDonald's heeft een kledinglijn gemaakt >