Zo ziet de nieuwe, peperdure villa van Beyoncé en Jay-Z er vanbinnen uit

Een snoepwand?!

Na lang zoeken hebben Beyoncé en Jay-Z dan eindelijk hun nieuwe stulpje in Los Angeles gevonden. Of nou ja, stulpje, zeg maar gerust: een landgoed. In de meest luxe wijk van LA, Bel Air, staat de nieuwe villa van de Carters, waarvoor ze een schamele $ 100 miljoen voor hebben neergeteld.

De nieuwe villa van Beyoncé & Jay-Z

Het enorme huis staat op een grond van 7,5 km2(!) en heeft een oppervlakte van 3800m2. Wat je daarin allemaal kwijt kunt? Welnu, blijkbaar 7 master suites met badkamer, 10 vip suites, een bowlingbaan, een bioscoop en een eigen snoepwand(!). Bovendien heeft het powerkoppel zeven man aan personeel ingehuurd om de boel te onderhouden.

Advertisement - Continue Reading Below

De villa heeft daarnaast een helikopterdek en Bey en Jay hebben daarom ook maar meteen de bijbehorende helikopter overgenomen. Niet het meest logische vervoersmiddel voor een gezin met drie kids, maar hé, het blijft Hollywood. Als kers op de taart hebben Beyoncé, Jay-Z, Blue Ivy en Rumi en Sir ook nog toegang tot 4 zwembaden, een opnamestudio, een spa en een tennisbaan.

Uiteraard hangt het huis ook vol met dure kunst, wat fanatieke kustverzamelaars als Bey en Jay — ja écht, het is de grootste gezamenlijke hobby van de twee— kan bekoren.

Benieuwd hoe deze overdaad er allemaal uitziet? Bekijk snel de video hieronder: