5 dingen die je dag gaan maken

Waaronder twee nieuwe smaken van Tony's Chocolonely.

Meest gelezen

1. Het nieuws dat in één klap je dag maakt: Tony's Chocolonely heeft twee nieuwe smaken gelanceerd. Halleluja. Donkere Melk (met 42 procent cacao ipv 32 procent cacao) en Donkere Melk Pretzel Toffee zijn de twee nieuwe chocoladerepen die in het (online) winkelschap van Tony's Chocolonely en Albert Heijn liggen. Een nieuwe verslaving ligt op de loer. Yum.

Advertisement - Continue Reading Below

2. De Bijenkorf lanceert Eau de Tolérance – een unisex geur, die liefde ademt en vrijheid omarmt. De #spraytolerance-boodschap is bedoeld om de LBHT-gemeenschap te ondersteunen. Eau de Tolérance is vanaf vandaag in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en via debijenkorf.nl en kost 65 euro. De volledige opbrengst gaat naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit. Goede zaak.

Meest gelezen

3. Tiffany & Co. chartert een bups bijzondere modellen. Janelle Monáe, Elle Fanning, Zoë Kravitz, Annie Clark, Cameron Russell en David Hallberg staan model voor Tiffany & Co.'s nieuwe herfstcampagne, die volledig draait om het vieren van individuele stijl. Verantwoordelijk voor de prachtplaatjes? Het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Bekijk enkele shots hieronder:

4. Open voor het publiek: een nieuwe must-see expositie in de hoofdstad. In de Eduard Planting Gallery in Amsterdam is nu de expo Legends Passed te bewonderen. Als eerbetoon laat de galerie (tot en met 30 september) een selectie van nostalgische portretten zien van grootheden als Muhammad Ali, Chuck Berry, David Bowie, Johan Cruijff, Roger Moore en Prince. Check voor meer info: eduardplanting.com.

Steve Parke - Prince, Love Symbol guitar triptych

5. Nieuw in de winkelschappen: een hebberigmakende sieradencollectie. Al het goede komt uit... Juist: Amsterdam. Modelabel Catwalk Junkie en de zusjes achter sieradenlabel Vedder&Vedder hebben de handen ineengeslagen voor een collectie sieraden onder de noemer Hey Girl Hey. Haast je naar de online winkelschappen; de items – van schattige chokers tot kettinkjes met als hanger schelpjes of woorden als 'Aloha' en 'Yeah Baby' – vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Er zijn nieuwe iPhone 8-geruchten en we weten niet of we er blij mee zijn... >