5 dingen die je dag gaan maken

Gaat Febo een kledinglijn lanceren?

Meest gelezen

1. Febo slingert een teaservideo het wereldwijde web op van een mogelijke kledinglijn. Onder de noemer 'Febo Limited Edition' zien we een outfit met het herkenbare Febo-logo voorbij komen. Is het een sportlijn? Komt de collectie ook voor dames? Zo veel vragen. Bekijk de teaser snel zelf hieronder.

2. Het nieuwe album van Arcade Fire. Everything Now staat hier sinds het verschijnen van de nieuwe langspeler van Win Butler en co. op repeat. Check snel de titeltrack om in de stemming te komen en scoor dat album.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

3. INK Hotel goes pink again. Tien dagen lang doopt het hotel zich onder tot PINK Hotel en viert het de jaarlijkste Gay Pride in de hoofdstad. Van 27 juli tot 5 augustus staat alles in het teken van – je raadt het al – roze, zowel het interieur, als het eten. Een feestje welke je niet wilt missen. Check voor alle details en het volledige programma: facebook.com.

4. Waar we ook blij van worden is de komende weersverwachting: geen regen meer, maar volop zon. Nou ja, vandaag dan. Zorg dat je einde van de middag op het terras zit.

5. Prada lanceert deze week een capsulecollectie genaamd Prada Poster Girl. De kleine, speciale collectie bestaat uit T-shirts en sweaters met te gekke prints van vintage posters – vandaar de naam. De collectie is exclusief verkrijgbaar in Prada-boetieks wereldwijd, en laat er nu eentje in de Amsterdamse Pieter Cornelisz Hooftstraat te vinden zijn. Op nummer 63 moet je zijn.

Pssst... Tony's Chocolonely heeft twee nieuwe smaken gelanceerd >